In prag de sarbatori, Tensoval alaturi de Liana Stanciu ofera un dar din inima celor varstnici aflati in cateva dintre caminele de batrani din Bucuresti. Actiunea isi propune sa atraga atentia asupra unei afectiuni grave, foarte raspandite si totusi neglijate de catre romani: hipertensiunea arteriala.

Liana Stanciu s-a alaturat acestei campanii pentru ca a cunoscut in mod direct efectele devastatoare ale hipertensiunii. Pierderea neasteptata a tatalui sau in urma unor probleme de hipertensiune a surprins intreaga familie, cu atat mai mult cu cat acesta si-a pastrat ascunsa afectiunea.

In urma acestei experiente Liana a hotarat sa le vorbeasca tuturor romanilor despre cat este de important sa isi cunoasca valorile tensiunii arteriale si sa adopte un stil de viata echilibrat.

"Vin sarbatorile. Transmiteti dragoste inimilor voastre! Aveti grija de inimile parintilor, bunicilor, prietenilor vostri, faceti-le cadou un tensiometru. Intr-o zi va vor multumi! Poate nu maine, dar curand. Nici nu banuiti cat de usor poate creste tensiunea arteriala si ce daune poate face. Daca ii iubiti, protejatii" a declarat aceasta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Si pentru ca fluctuatiile tensiunii sunt legate in mare masura de stilul de viata si de alimentatie, Liana si reprezentantii Tensoval, cu sprijinul ziarului „ring”, au dorit sa le arate batranilor din caminele vizitate ca un pranz sanatos poate fi si gustos. Drept urmare s-au alaturat bucatarilor din cele doua camine si au pregatit alaturi de acestia o reteta dedicata persoanelor hipertensive, extrasa din pachetul promotional Gastronomie fara Tensiune oferit de Tensoval in perioada 1 octombrie 2013 – 31 decembrie 2013.

Prin campania „Tensoval are grija de inima ta! Gastronomie fara tensiune.” lansata in luna octombrie, compania subliniaza atat importanta unei monitorizari regulate a tensiunii, cat si necesitatea preocuparii pentru o alimentatie echilibrata, cu reale beneficii pentru inima, cu atat mai mult cu cat sezonul sarbatorilor este in mod traditional marcat de excesele culinare.

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri