Noua solutie universala de curatat suprafete AJAX Tulip & Lychee poarta aroma proaspata a lalelei si a fructului tropical Lychee, asigurand o curatare eficienta.

Comunicat de presa

Colgate-Palmolive Romania aduce in atentia romanilor, incepand cu luna octombrie 2013, doua produse din gama AJAX FLORAL FIESTA, cu accente fructoase si florale: noul AJAX Tulip & Lychee si AJAX Lagoon. Produsele AJAX se bucura si de o campanie promotionala, cu reduceri la toate gamele de curatat suprafete AJAX, venind astfel in intampinarea consumatorilor ce se pregatesc de curatenia de toamna si isi doresc produse performante, mereu adaptate noilor trenduri ale pietei.

Noua solutie universala de curatat suprafete AJAX Tulip & Lychee poarta aroma proaspata a lalelei si a fructului tropical Lychee, asigurand o curatare eficienta. Gama este completata de AJAX Lagoon Flowers, lichid universal de suprafete, cu accente florale exotice incantatoare, ce face parte dintr-o editie speciala, relansata in Romania.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Curățenia de Paște în pădurea Lucianca - o inițiativă Sarantis România împreună cu Let’s Do It România Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Produsele din gama AJAX FLORAL FIESTA curata in profunzime, lasand suprafetele stralucitor de curate, cu un efort minim, fara a fi nevoie de clatire. Astfel, rezultatele dorite se obtin intr-un timp mult mai scurt. Un alt beneficiu oferit de folosirea produselor AJAX FLORAL FIESTA consta in efectul sau de lunga durata, prospetimea irezistibila pastrandu-se chiar si a doua zi!

Datorita formulei sale inovatoare, AJAX FLORAL FIESTA curata in profunzime suprafetele lavabile si elimina chiar si cele mai dificile pete de murdarie si grasime, lasand in urma parfumul sau unic.

Campanie promotionala in magazine

Totodata, Colgate-Palmolive Romania initiaza pe 21 octombrie campania promotionala de curatenie de toamna, care cuprinde reduceri de pret de 15% pentru gamele: Ajax pentru suprafete, Ajax pentru geamuri si Axion Lichid.
De asemenea, se anunta promotii specifice pentru Ajax. Astfel ca, la orice produs Ajax Lilac si Ajax Spring pentru curatat suprafete, cumparatorii se vor bucura de un pachet bonus de 1500 ml la pretul de 1000 ml, beneficiind astfel de 500 ml in mod gratuit.
Cumparatorii pot profita de aceste oferte de toamna pana la finalul lunii noiembrie 2013.

Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri