Sotie si mama, Ioana Ginghina este pasionata de gatit impreuna cu familia.

Comunicat de presa

Adepta unei stil de viata sanatos, actrita prefera sa includa in alimentatia sa: salate, supe, fructe si legume. Vedeta va participa la un eveniment in magazinul kika unde va demonstra cat de talentata este in bucatarie.

“Acasa cu familia mea este locul in care ma simt cel mai bine si imi place foarte mult sa gatesc pentru sotul si fetita mea. In acest weekend, la magazinul kika, veti vedea o parte dintre indeletnicile mele in bucatarie. Stiu ca mai toate familiile moderne isi doresc sa manance sanatos, insa se confrunta cu problema lipsei de timp. Voi pregati cateva retete simple, care se vor face rapid, dar care sunt si gustoase si hranitoare. Pot sa va spun sigur ca prepararea mesei acasa poate fi uneori chiar distractiva. Am invatat sa fac multe personaje de poveste cu alimentele din farfurie “, spune vedeta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Pe Ioana Ginghina o puteti vedea in acest weekend, in zilele 12 – 13 octombrie, in intervalul 13:30-14:30, in bucataria special amenajata in magazinul la kika, la un cooking show delicios.

Vedeta TV posteaza frecvent pe site-ul sau retete de mancare sanatoasa, bazata 30% pe raw wegan: smoothies si deserturi.

Magazinul kika te asteapta sa vizitezi noul showroom de bucatarii, unde veti gasi o multitudine de bucatarii functionale si practice, in cele mai variate culori si stiluri. Bucatariile sunt configurabile, in functie de stilul si personalitatea fiecaruia si in plus adaptabile oricarui spatiu. kika va ofera un sortiment bogat de produse, de la modernele bucatarii bloc, care economisesc spatiul, la bucataria de vis, care reprezinta mai mult decat un loc in care se prepara mancarea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri