(P) NOUA MASCARA SCANDALEYES RETRO GLAM SI TUSUL SCANDALEYES MICRO DE LA RIMMEL LONDON

12:09, 20 Septembrie 2013 publicat în Noutati

Rimmel London revolutioneaza! Din nou! Pregateste-te pentru gene cu volum scandalos, gene marite indecent de mult.

Comunicat de presa

Uita de Revolutia Culturala, este timpul pentru o revolutie a genelor! Rimmel lanseaza Mascara ScandalEyes Retro Glam. Anii ‘60 sunt din nou la moda, au revenit ochii mari, cu gene pline, arcuite. Au revenit genele in stilul Bambi, insa au o amprenta moderna. Scandalos de moderna!

Citeste si:
Parfumul poate schimba starea de spirit în mai bine, conform celui...
Parfumul poate schimba starea...

Traieste independenta anilor ’60: libertatea de exprimare, dar cel mai important bucura-te de libertatea de seductie. Peria in forma de clepsidra ScandalEyes Retro Glam urmareste linia genelor si creeaza, prin aplicare in interior si exterior, un aspect indraznet, cu ochi mari si volum. Forma sa unica este creata chiar si pentru cele mai mici gene, oferind extra acoperire si volum. Este posibil mai bine de atat? Fara fire enervante care sa strice un machiaj senzual.

Londra este locul de unde provin stilul modern neconventional si bineinteles Rimmel, care a stabilit mereu tendintele. Cu forma sa ascutita, geometrica si avangardista, Mascara ScandalEyes Retro Glam va deveni cu siguranta un produs iconic. Cercurile concentrice cu efecte de culoare, formele rotunde si nuantele elegante de alb si negru, toate aduc un omagiu designerilor din acea perioada.

Citeste si:
Sclipiri metalice, linii grafice și mult glitter: 25 de idei de...
Sclipiri metalice, linii...

Vrei sa fii si mai seducatoare? Iti propunem sa iti completezi look-ul cu un machiaj grafic al pleoapelor, utilizand tusul waterproof Scandaleyes Micro. Formula cu pigmenti intensi rezista intreaga zi, iar pensula ultra subtire permite realizarea celor mai fine si artistice linii, in mii de combinatii creative.

Femeia anilor ’60 este adusa la viata de Rimmel prin Georgia May Jagger. Ca fiica a unei personalitati iconice a anilor ’60, Georgia a invatat de la cei mai buni! Felul ei de a poza pe coperta uneia dintre cele mai populare reviste ale deceniului este evidentiata de genele imense, cu mult volum atinse de mascara Rimmel. Uitati de Revolutia Culturala... Aceasta este o revolutie a genelor! Genele devin mai lungi si se intorc in timp. Mascara ScandalEyes Retro Glam face genele mai MARI si mai LUNGI!


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri