Simte prospetimea aerului de munte si gustul savuros al deliciilor din Alpi cu o simpla vizita la Lidl. In perioada 23 – 29 septembrie, in magazinele Lidl poti gasi preparate autentice din Elvetia, Austria si Germania la preturi avantajoase.

Comunicat de presa

Vino sa descoperi bunatatile aromate din cele trei tari, pentru a pregati pentru tine si cei dragi mese copioase si foarte gustoase.

Lidl desfasoara in premiera Saptamana deliciilor din Alpi. Nu rata ocazia sa patrunzi in lumea lui Heidi si sa gusti preparate specifice, care te vor transpune intr-o lume de poveste. Alege crenvustii in stil elvetian „Alpengut” la pretul de 7,99 lei, mustarul dulce traditional german „Winarom” la 2,99 lei, platoul aperitiv austriac „Alpengut” la doar 8,99 lei, branza moale elvetiana ”Schüetzli” si pregateste un pranz perfect pentru intreaga familie.

In plus, petrece in stil bavarez si alege carnatii albi cu mustar dulce la doar 9,99 lei, carnatii afumati in diverse sortimente la 11,99 lei si galustele bavareze la doar 8,99 lei, toate marca „Alpengut”. Pe langa acestea, pune pe masa un lichior de miere si pere „Williams” sau unul de fructe si nu uita sa tii la rece o butelie de bere nefiltrata sau pils „Grafenwalder” de 5 litri, pe care le gasesti acum la Lidl la doar 26,99 lei bucata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Surprizele nu se opresc aici! Lasa-te rasfatat de gustul fin si rafinat al ciocolatei elvetiene „Schüetzli” si incearca delicioasa placinta germana de cartofi cu branza sau prajitura germana cu branza. Pentru un desert special, poti alege mixul pentru „clatite rupte” (Kaiserschmarrn) la pretul de 4,49 lei.

In aceasta saptamana, cu fiecare vizita pe care o faci la Lidl, prospetimea aerului de munte si pajistile intinse din Alpi se vor afla mai aproape de tine!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri