NESQUIK te invita in 'Clubul mamicilor inspirate'.

Comunicat de presa

Copilul tau descopera lucruri noi in fiecare zi, iar tu vrei sa fii mereu alaturi de el, sa ii anticipezi nevoile si dorintele, dar mai ales sa ii castigi increderea si sa ii devii cel mai bun prieten. Stim ca nu e o sarcina usoara, tocmai de aceea, NESQUIK te invita in “Clubul mamicilor inspirate” - noua comunitate Facebook a NESQUIK Romania, unde poti gasi idei care sa te inspire pentru activitati creative si sfaturi practice pentru cresterea si educarea celui mic.

Daca te-ai intrebat vreodata cum sa ii determini pe cei mici sa fie mai responsabili sau cum sa rezolvi diverse situatii ivite la scoala, NESQUIK a pregatit pentru tine cateva sfaturi istete care ti-ar putea veni in ajutor. Iar daca te gandesti ce activitati sa mai nascocesti pentru a-l tine pe cel mic activ, avem pentru tine o multime de idei si lectii practice care cu siguranta va vor pune creativitatea la lucru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

Gabriela, mama unei fetite, spune ca a gasit in Clubul Mamicilor Inspirate foarte multe idei despre petrecerea timpului liber impreuna cu familia ei, care au fost foarte utile, mai ales pe perioada vacantei de vara a celei mici. “Ideea cu vizita la Delfinariu a venit cum nu se putea mai bine. Am fost toti foarte incantati sa vedem spectacolul delfinilor, am facut o multime de poze, iar cea mica a fost in culmea fericirii.”

“Am incercat lectia cu incaltarile pictate prezentatein Clubul NESQUIK, iar Tudor, baietelul meu, a fost foarte incantat de rezultat. Mustatile personajului ne-au iesit perfect, iar tenisii pictati au fost incaltarile vedeta ale acestei veri.” – Ramona, mama lui Tudor.

Platforma de Facebook NESQUIK Romania se adreseaza mamelor ce au copii cu varste intre 6 – 12 ani si cuprinde trei sectiuni: “Tips & tricks”, “Lectii practice” si “Bunatatile NESQUIK”, ce pot fi accesate aici: facebook.com/NesquikRomania.
 

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri