In cadrul platformei traditionale Luna Palmolive, se lanseaza o noua campanie de comunicare, ce invita romanii sa Descopere o lume plina de placeri!

Comunicat de presa

Cu ajutorul produselor din gamele de geluri de dus si sapunuri Palmolive. Aceasta editie derulata intre 15 august – 8 septembrie, va beneficia de promovare in mediul digital, pe pagina de Facebook Palmolive Romania, si in magazine.

Astfel, in magazine, campania de vara Palmolive - Descopera o lume plina de placeri ! va include o serie de activari dedicate in magazinele-partenere. Echipa speciala Palmolive, prezenta pe durata campaniei, va oferi mai multe informatii consumatorilor despre modul de participare si premiile puse in joc, invitandu-i sa intre in concurs. Totodata, mecanismul concursului este disponibil pe pagina de Facebook Palmolive Romania.

Mii de premii instant si o vacanta in Turcia ii asteapta pe participantii promotiei. Prin achizitionarea de produse Palmolive in valoare de minim 15 RON, participantii castiga pe loc un accesoriu perfect de vacanta, ca si premiu garantat: oglinzi de poseta (3000 bucati), palarii (550 bucati), make-up kit (1450 bucati), seturi de manichiura (1600 bucati), esarfe (450 bucati), rucsaci (300 bucati) si evantaie (8250 bucati). Valoarea totala a premiilor instant din magazine este de 53.874 RON. Mai mult, prin transmiterea unui SMS la numarul 1868, care sa contina cuvantul “Palmolive”, alaturi de numarul bonului de casa sau cel al facturii corespunzatoare achizitiei, cumparatorii Palmolive isi asigura intrarea in cursa pentru castigarea marelui premiu: excursia pentru doua persoane in Turcia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Totodata, Luna Palmolive aduce in atentia consumatorilor noile geluri de dus : Palmolive Mediterranean Moments. Gama de geluri de dus pentru femei este disponibila in doua variante de 250 ml: o varianta cu aroma de ulei de argan din Maroc si migdale, iar cealalta cu aroma de caise din Italia si capsune. Gama de dus pentru barbati, numita Palmolive for Men, se gaseste in trei variante de 250 ml: Energising, Refreshing si Sensitive, precum si in doua variante de 500 ml: Energising si Refreshing. Pe durata celor patru saptamani, echipa speciala Palmolive va face cunoscute cumparatorilor calitatile noilor produse Palmolive, gelurile de dus Palmolive Mediterranean Moments si Palmolive for Men.

Campania este amplificata printr-o activare promotionala in anumite magazine selectate, unde cumparatorii vor putea descoperi, in perioada 22 - 25 septembrie, un amplasament special, Oaza Palmolive, destinata relaxarii si evadarii din cotidian. In Oaza Palmolive, vizitatorii vor avea ocazia de a se delecta cu o sesiune revigoranta de masaj, intr-un ambient placut si confortabil.
 

Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri