Exista diferente intre procesul de productie a cafelei solubile si cea a cafelei macinate? Cum se transforma boabele de cafea verzi in cafeaua solubila atat de fina?

Singura diferenta este extractia apei in cazul cafelei solubile: componenta solubila a cafelei macinate este trecuta printr-un jet de aer cald, astfel incat se concentreaza, obtinandu-se cafea solubila cu granule fine. Granulele de dimensiuni mai mari se obtin printr-o etapa diferita de concentrare, respectiv componenta solubila a cafelei macinate este trecuta printr-un jet de aer rece/inghetat.

Produsul final, cafeaua solubila NESCAFÉ, contine intr-o forma concentrata gustul, aroma si culoarea, la fel ca si cafeaua macinata, oferindu-ne insa avantajul prepararii instant.

Asadar, cafeaua solubila nu contine niciun ingredient suplimentar, doar apa si boabe de cafea, fiind 100% naturala!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri