5 Aprilie 2013 publicat în Noutati 12 share-uri

Gama Activa Plant de la Gerocossen s-a imbogatit cu un nou produs, samponul regenerant cu ulei de ricin, pantenol si vitamina E.

Comunicat de presa

Complexul fitoterapeutic bioactiv regenereaza fibra capilara, conferindu-i netezime si luciu. Substantele naturale active repara structura firului de par in profunzime si il regenereaza. Parul devine astfel mai puternic, mai sanatos si mai usor de coafat. Samponul regenerant Activa Plant este testat dermatologic si nu contine parabeni sau silicon (pret: 15,69 lei, 400 ml).

Uleiul de ricin este recunoscut pentru efectele sale benefice asupra parului, dar si asupra genelor, sprâncenelor si unghiilor. Extras dintr-un arbust ce creste in Brazilia, India si câteva tari africane, uleiul de ricin se foloseste si pentru ingrijirea pielii si pentru masaj. La rândul ei, vitamina E, puternic antioxidant, hidrateaza scalpul in profunzime, imbunatatind circulatia sanguina prin cresterea absorbtiei de oxigen. Pantenolul sau provitamina B5 intareste fibra capilara, hranind si revigorând firul de par de la radacina pâna la vârf. Pantenolul face parul mai stralucitor si mai usor de coafat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Produsele din gama Gerocossen Activa Plant se gasesc in magazinele de profil, dar si online, in magazinul cu produse românesti Dacic Cool (www.daciccool.ro).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri