Dedicat pielii atopice de aproape 20 de ani

Prof. J.F. NICOLAS, directorul sectiei de alergie si imunologie clinica de la Spitalul Universitar Lyon si expert in domeniu, ne impartaseste opiniile:
Conservantii sunt molecule potential iritante sau alergenice pentru pielea atopica foarte vulnerabila, care este ca sugativa. Prin urmare, este important sa fie eliminate atunci cand se trateaza aceasta patologie a pielii.

De asemenea, sterilitatea formulei si necontaminarea acesteia dupa deschidere sunt esentiale, pentru ca pielea pacientilor atopici, populata intens de stafilococi aurii, este foarte susceptibila la infectii secundare.

Noua linie EXOMEGA D.E.F.I pentru ingrijirea pielii

SINGURA linie de produse pentru ingrijirea pielii atopice care garanteaza
Formule din care au fost eliminate ingredientele inutile si care contin numai ingredientele active esentiale necesare pentru eficacitate concentrata (Extract de plantula de ovaz Rhealba, Filaxerine, Vitamina B3).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

EXOMEGA D.E.F.I. se poate folosi pentru pielea care nu este atopica, si unde?
- Pe orice portiune a pielii, care este foarte uscata (coate, alte zone uscate).
- Vara, cand pielea devine stransa dupa plaja sau baie in piscina (uscaciune cauzata de soare, vant, contactul cu apa sarata sau cu clor)
- Iarna, cand temperaturile sunt dure si pielea se usuca si crapa.

Detalii despre despre fiziopatologia dermatitei atopice
Didier COUSTOU, Medic dermatolog in cadrul Laboratoarelor Dermatologice A-DERMA, ne vorbeste despre pielea atopica:

Prin ce se caracterizeaza dermatita atopica?

Dr. Didier COUSTOU: Este o dermatoza inflamatoare cronica, ce afecteaza, in principal, copiii si devine din ce in ce mai frecventa: numarul de cazuri a crescut de trei ori in 30 de ani! Pielea atopica se caracterizeaza prin xeroza permanenta (uscaciune), care se exacerbeaza in timpul congestiilor si prin leziuni inflamatorii care se dezvolta in zone localizate caracteristice ale corpului, cum ar fi cotul sau pliurile de la genunchi. Pacientii sufera si de prurit (mancarimi), care le afecteaza nu numai calitatea vietii, dar si pe cei dragi.

Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri