Sa traiesti intr-un oras mare de cele mai multe ori este un avantaj, dar nu si un atu pentru sanatatea pielii. Zilnic suntem predispusi la numerosi factori externi care, fiind nocivi, agreseaza cu timpul pielea si o degradeaza.

Comunicat de presa

Indiferent ca vorbim despe noxele eliminate de masini sau ne gandim la aerul incarcat de praf si metalele grele din aer, nu trebuie sa uitam ca pielea este scutul nostru de protectie, iar sensibilitatea ei creste proportional cu gradul de poluare la care suntem supusi permanent. In astfel de conditii apar reactiile alergice, afectiunile dermatologice, eczemele sau chiar cancerul.

Expunerea indelungata la compusii toxici din atmosfera poate duce totodata la imbatranirea prematura a pielii si la afectiuni ale tenului pe care nici macar nu le constientizam. Actionand ca un scut de protectie in fata provocarilor mediului urban, pielea este prima care are de suferit, asa ca ce altceva ne mai ramane de facut decat sa ne protejam singuri sanatatea si frumusetea noastra? Adoptarea unui ritual de ingrijire adecvat necesitaților nutritive ale tegumentelor poate reprezenta un ajutor considerabil in recapatarea tonusului sau natural. Trebuie numai sa ridicam capul din ecrane si sa incercam sa privim dincolo de turnurile bloc care ne inconjoara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Aloree Skin Care, disponibil doar pe www.skinmagia.ro, vine in sprijinul nevoilor tenului cu doua produse create special pentru a preveni si atenua impactul mediului poluat asupra pielii: Crema nutritiva City- Resistent si Fluidul Hidratant City- Proof.

Crema nutritiva City- Resistant

Obtinuta 100% din ingrediente naturale, crema nutritiva se remarca prin textura bogata si prin aroma delicata de iarba proaspat taiata. Untul de shea, impreuna cu extractele de uleiuri vegetale din struguri, masline si seminte de floarea soarelui, confera tenului vitalitatea si protectia de care are nevoie pentru a tine piept provocarilor urbane. Buna pentru orice tip de piele, dar recomandata in special persoanelor cu tenul uscat, crema nutritiva City Resistant se aplica zilnic, dimineata si/sau seara, fiind un luptator darz in protectia impotriva imbatranirii premature si a dezhidratarii pielii, mai ales in anotimpurile reci. Pret 172 lei.

Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Fluidul hidratant City- Proof

Potrivit pentru tenurile normale si mixte, fluidul hidratant a fost conceput pentru a oferi stralucire si suplete pielii constranse de conditiile orasului. Textura usoara se aplica zilnic, in cantitati mici, in diminetile si/sau serile calde de primavara- vara. Sub efectul clorofilei si a apei florale obtinuta din muguri tineri de orz, pielea este stimulata prin hidratare sa inceapa un proces de regenerare. Astfel, fluidul hidratant City Proof previne aparitia ridurilor si atribuie tenului o placuta senzatie de prospetime. Pret 172 lei.

Ajuta tenul sa nu mai fie victima sigura a factorilor nocivi din mediu, oferindu-i protectie, hidratare si atentie!

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri