Dedicat pielii atopice de aproape 20 de ani

Ce tratamente se recomanda?

Dr. Didier COUSTOU: Cele doua produse prescrise cel mai frecvent pentru pacienti sunt:
1. Corticosteroizii, care sunt antiinflamatoare puternice prescrise pentru congestii si care se aplica pe leziunile provocate de eczema.
2. Emolientii, care se aplica in fiecare zi pe tot corpul pentru a combate uscaciunea pielii si pentru a reduce frecventa congestiilor.

Cum asigura EXOMEGA D.E.F.I. o solutie inovatoare pentru pielea atopica?

Dr. Didier COUSTOU: EXOMEGA D.E.F.I. este singurul emolient pentru piele atopica de pe piata care este STERIL si fara conservanti, intrucat acestia sunt molecule potential sensibilizatoare si iritante, in special atunci cand sunt aplicate pe piele atopica vulnerabila, pe care se aplica in fiecare zi cantitati mari de produse.

Ce spun parintii copiilor:

Copilul meu se scarpina pana cand sangereaza.”
O doare, o inteapa si o mananca. Nu poate merge la piscina sau la mare, pentru ca are pielea foarte iritata.”
Uneori mancarimea este insuportabila. Nu pot sa o imbrac decat cu haine din bumbac. Trebuie sa folosesc crema in fiecare zi.”
Chloe se scarpina tot timpul, zi si noapte, iar uneori chiar se trezeste din somn.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Ovazul Rhealba: proprietati naturale unice.

Ovazul Rhealba, un ingredient activ natural unic derivat din plante, este asociat cu istoricul Laboratoarelor Dermatologice A-DERMA de 30 de ani.

Folosit inca din Antichitate, pentru a proteja sau pentru a infrumuseta pielea, si inclus in farmacopeea franceza, ovazul face parte dintotdeauna din istoria dermatologica, confirmandu-i-se, astfel, proprietatile calmante, catifelante si protectoare. Inspirandu-se din traditii ancestrale, A-DERMA a selectionat un ovaz alb, Rhealba Oat, pentru continutul sau ridicat de ingrediente active (lipide, grasimi, polifenoli si microelemente).

Studiile realizate de catre cercetatorii A-DERMA i-au confirmat exceptionalele proprietati farmacologice :
- antiiritant, calmant
- curativ
- antiradicali liberi


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri