11 Ianuarie 2013 publicat în Noutati 33 share-uri

Astor lanseaza o noua descoperire printre produsele de ingrijire anti-aging: noul Lift me Up Anti Aging Fond de Ten. Acest produs2 in 1 cu sercu efect de lifting si illuminator este noua ta arma secreta pentru o piele cu un aspect intinerit. Nu mai astepta nicio clipa pentru a arata mai tanara!

Comunicat de presa

Femeile de peste 30 de ani din ziua de azi au o parere buna despre corpul lor, viata sexuala si despre felul in care arata. Si isi doresc ca lucrurile sa ramana in acest fel. Frumoase, puternice, seducatoare, tenace…ele cer atentie si tratement deosebit. Ele sunt foarte exigente: isi doresc acelasi nivel inalt de trai de care au avut parte intotdeuna.


Aceasta generatie de femei puternice nu are nicio intentie de a se adapta gandirii traditionaliste. In schimb, considera aceasta perioada o oportunitate de a-si reinventa individualitatea si de a o adapta noii perioade din viata lor.

Aceste femei nu isi doresc neaparat sa lupte impotriva imbatranirii. Ele isi doresc sa isi pastreze identitatea personala, in timp ce imbatranesc, intr-o maniera pozitiva.

Coco Chanel spunea “ Natura te-a inzestrat cu fata pe care o ai la 20 de ani, depinde de tine felul in care va arata fata ta la 50 de ani.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Eleanor Roosevelt spunea “ Oamenii frumosi si tineri sunt accidente ale naturii, oamenii in varsta si frumosi sunt adevarate opere de arta”.

A avea 50 de ani in ziua de azi este diferit fata de generatiile anterioare, femeile mature au incredere in ele mai mult decat oricand. Isi doresc sa arate mai tinere, mai sanatoase, sa nu aiba un aspect artificial. Cercetatorii arata ca optimismul, umorul si meditatia au un efect pozitiv asupra psihicului. Acesta este motivul pentru care Astor propune o noua abordare pe segmentul de produse anti-imbatranire: fericire, amuzament, obraznicie si energie. Ridica-ma, aprinde-ma, inveseleste-ma. Fericirea este noul secret al tineretii.

O adevaratainovatie anti-aging, Lift Me up combina beneficiile produselor de ingrijire cu cele de machiaj intr-un singur produs. Tenul tau va fi mai luminos, faraimperfectiuni si cu un aspect de lifting fara cusur. Este precum o masina a timpului pentru pielea ta! Suna prea bine ca sa fie adevarat? Crede!

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

In primul rand, serul cu efect de lifting ascunde orice imperfectiune si semn de oboseala, lasandu-ti pielea cu un aspect mai tanar si mai proaspat. Cum? Totul datoritaformulei ingenioasecare contine un complex din peptide si acid hialuronic care ajuta la hidratarea si intinerirea tenului; in plus, vitamina Eajuta pielea sa arate vizibil mai tanara. Zi dupa zi, acest ser magic ajuta la energizarea tenului tau.

Si asta nu e tot! Fondul de ten ilumineaza instant tenul cu ajutorul pigmenților perlati ce difuzeaza lumina. Aplicarea este o adevarata placere, textura sa fina asigurand un ten catifelat, cu o acoperire uniforma, pentru un look radiant si sanatos ce dureaza intreaga zi. Disponibil in4 nuante, de la foarte deschis pana la foarte inchis sau neutru, exista un sortiment pentru fiecare tip de ten. Si pentru ca sanatatea pielii tale este foarte importanta, fondul de ten contine de asemenea factor de protectie 15 pentru protectia impotriva razelor solare.

A contat cine a zbierat mai tare Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

O noua generatie de textura: mai mult decat o noua generatie de apa in emulsie de silicon, acesta reprezinta viitorul emulsiilor de fond de ten.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri