11 Ianuarie 2013 publicat în Noutati 33 share-uri

Astor lanseaza o noua descoperire printre produsele de ingrijire anti-aging: noul Lift me Up Anti Aging Fond de Ten. Acest produs2 in 1 cu sercu efect de lifting si illuminator este noua ta arma secreta pentru o piele cu un aspect intinerit. Nu mai astepta nicio clipa pentru a arata mai tanara!

Astor a prezentat deja noua generatie de emulsie de machiaj odata cu lansarea fondului de ten SkinMatch si continua sa lucreze cu 3 tehnologii, 3 pioni importanti, care deschid noi posibilitati atat senzoriale cat si functionale.

1. Gel japonez emulgator : o noua gama de geluri emulgatoare pentru imbuntatirea experintei senzoriale de purtarea a fondului de ten.
2. AiminoAcid – pigmenti care acopera pentru o piele mai buna, o uscare rapida si o culoare mai naturala.
3. Un amestec de Gel Elastomeric + pudra de silicon, din Japonia pentru un finisaj natural mai senzorial si vizual pentru piele.

Un fond de ten 2 in 1 care combina ser lifting siRadiance Make-Up
Serul lifting: combina 3 noi tehnologii furnizand o experienta de lifting incredibila.
1- Complexul AMC Serum Gel, combina polizaharida, acid hyaluronic si glicerina pentru combaterea umiditatii, un mecanism care stopeaza umezeala si blocheaza aparitia ei in timp (=>masura: +38,7 20 de minute dupa aplicarea fondului de ten, cu un efect cumulat de 7 zile), dar mentine de asemenea formula si pielea flexibila in timp- niciodata nu se intareste si nici nu se usuca.
2- Fucogel : super hidratare comparabila cu acidul hyaluronic care hidrateaza in profunzime si care improspateaza pielea.
3- Biopeptida EL activeaza Matrix-ul extracelular, stimuland colagenul si fibrolastul pentru imbunatatirea elasticitatii pielii si ajuta la furnizarea unui efect de lifting vizibil, diminuand vizibil adancimea si marimea ridurilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Fondul de ten radiantLift MeUp este disponibil in 4 nuante si confera un aspect luminos instant datorita particulelor perlate ce difuzeaza lumina.
Timiron “starluster” este o pudra lucioasa de culoare alb-argintie ce contine pigmenti perlati care accentueaza efectul de “soft focus” si confera un efect optic mai radiant. Ofera un finisaj luminos, un efect radiant si lumineaza pielea.

Protectie: deorece protejeaza pielea de agresiunile exterioare pentru a preveni imbatranirea pielii, acest fond de ten este imbogatit cu:
1- Vitamina E acetat un antioxidant puternic pentru a proteja pielea de daunele create de radicalii liberi.
2- SPF 15 pentru a proteja pielea impotriva razelor UV
Produsul a fost testat pe 38 de femei, cu varste cuprinse intre 30 si 40 de ani, iar rezultatele sunt urmatoarele:

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri