10 Octombrie 2012 publicat în Noutati 8 share-uri

Toamna continua cu o serie de evenimente culturale si artistice la care toti cei dornici de relaxare pot avea acces, prin intermediul serviciului G-Ticket. Indiferent de stilul muzical preferat, luna octombrie va acoperi cu siguranta orice preferinta de petrecere a timpului liber in cadrul unor concerte speciale.

Comunicat de presa


Trupa The Cranberries deschide seria concertelor din luna octombrie, pe 11 octombrie, la Romexpo. Cu peste 14 milioane de discuri vandute doar in Statele Unite, irlandezii de la The Cranberries vor vizita Romania pentru a doua oara, in cadrul turneului de promovare a albumului „Roses”.

The Progressive-Rock Dream Team sustin spectacolul pe 20 octombrie la Jukebox Avenue. Mike Portnoy, fostul baterist de la Dream Theater, va concerta alaturi de alti trei mari instrumentisti din lumea rockului progresiv – Billy Sheehan, Derek Sherinian si Tony MacAlpine.

Sala Palatului va gazdui pe 21 octombrie spectacolul “Nu se poate cu de toate”, al maestrului Tudor Gheorghe, unul dintre cei mai apreciati artisti romani. Acest eveniment va fi urmat, in aceeasi locatie, de concertul “Love affair” al trupei Holograf, in zilele de 22 si 23 octombrie. Amatorii de balet sunt invitatii unui spectacol special, sustinut de Teatrul Municipal de Opera si Balet din Kiev. “Lacul Lebedelor” va avea loc la Sala Palatului, pe 25 octombrie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

The astounding eyes of Rita” sustinut de Anouar Brahem Quartet va avea loc pe 27 octombrie, la Sala Radio, iar Gianni Morandi va concerta la Sala Palatului. “Electric Love Story” , concert care va marca lansarea unui nou album Directia 5, va avea loc de pe scena Salii Palatului, pe 30 si 31 octombrie.

Nu in ultimul rand, clujenii amatori de stilul thrash pot achizitiona bilete la concertul trupei Ektomorf, care va avea loc la Irish & Music Pub, pe 31 octombrie.

Detalii suplimentare despre evenimentele lunii octombrie, la care biletele pot fi achizitionate prin intermediul G-ticket, sunt disponibile in toate magazinele Germanos din tara, precum si pe site-ul Eventim.

G-ticket este un serviciu lansat de Germanos Telecom Romania in urma cu 4 ani, in parteneriat cu Eventim – cel mai important jucator european de pe piata de ticketing a spectacolelor live si de entertainment.

Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifestyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri