Terapiile de remodelare au in vedere metode de drenaj limfatic si electrostimulare ce pot ajuta la eliberarea limfei, proces cu un puternic efect de slabire.

Comunicat de presa

Eter Beauty & Wellness SPA, situat pe Blvd. Pache Protopopescu nr. 104, este noul centru de infrumusetare spirituala si relaxare corporala, ale carui servicii imbina terapii de remodelare, cosmetica, tratamente terapeutice, masaj si sport. Design-ul Eter Beauty&Wellness SPA este alcatuit din elemente de bambus, ideale pentru meditatie si regasire a echilibrului interior.

Eter Beauty & Wellness SPA se adreseaza persoanelor in cautarea unor terapii care servesc atat trupului, cat si sufletului. Promovand un stil de viata ZEN, specialistii SPA-ului ofera consiliere a spiritului, prin meditatie si terapii complementare, ce ingrijesc trupul.

Terapiile de remodelare au in vedere metode de drenaj limfatic si electrostimulare ce pot ajuta la eliberarea limfei, proces cu un puternic efect de slabire. Tratamentele cosmetice constau in regenerarea celulara faciala cu extract de caviar din gama Caviar Lux, eliminarea ridurilor fine si hidratarea zonei ochilor cu extract de caviar si ginseng, hidratare intensiva si microdermabraziune cu diamante. Terapiile de relaxare si echilibrare energetica sunt compuse din masajul cu bambus, masajul anticelulitic, masajul reflexogen, masajul de drenaj limfatic, dispozitivul de masaj pentru ochi si sinusuri si masajul de relaxare si echilibrare. Eter Wellness & Beauty pune la dispozitie o sala de zumba, pilates si tango argentinian, sporturi care antreneaza si relaxeaza intregul corp incarcandu-l cu energie pozitiva.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Terapiile oferite de Eter Wellness & Beauty SPA sunt realizate de catre specialisti cu experienta, iar aparatura de ultima generatie combinata cu produse inovatoare revolutioneaza
spiritul si aspectul trupesc. Aparatura utilizata pentru ingrijirea tenului este recunoscuta prin rezultatele apropiate celor ale operatiilor estetice.

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifestyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri