Oriflame lanseaza noul catalog pentru luna Octombrie.

BODY CARE

Gel de dus Discover Taj Mahal Oriental Sunrise (250 ml, 7,99 lei)
Spune "da" unei aventuri in senzationalul Taj Mahal! Acest gel de dus are efecte revigorante si o aroma specific orientala - calda, delicata, imbogatita cu tonuri de portocala si pruna. Formula cu pH neutru este potrivita pentru intreaga familie.

HAIR CARE

Sampon pentru par uscat si deteriorat cu extracte din grau si nuca de cocos Nature Secrets (400 ml, 17,99 lei)

Sampon parfumat, care curata delicat parul, cu proteine hranitoare din grau si ulei fortifiant din nuca de cocos, care combate uscarea si deteriorarea parului, prevenind ruperea acestuia.
Sampon pentru par fin cu extracte din rozmarin si coacaze negre Nature Secrets (400 ml, 17,99 lei)
Sampon anti-matreata cu extracte din brusture si grapefruit Nature Secrets (400 ml, 17,99 lei)
Balsam pentru par uscat si deteriorat cu extracte din grau si nuca de cocos Nature Secrets (250 ml, 15 lei)
Balsam cremos, parfumat, cu proteine fortifiante din grau si ulei hranitor din nuca de cocos, care netezeste si catifeleaza parul uscat, deteriorat, conferindu-i o stralucire sanatoasa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Balsam pentru par fin cu extracte din rozmarin si coacaze negre Nature Secrets (250 ml, 15 lei)
Balsam delicat infuzat cu ulei esential revitalizant din rozmarin si extract hidratant din coacaze negre, care dau parului o stralucire vibranta, fara a-l ingrasa. Parul ramane moale si usor de pieptanat.

Balsam anti-matreata cu extracte din brusture si grapefruit Nature Secrets (250 ml, 15 lei)
Balsam delicat infuzat cu ulei esential revitalizant din rozmarin si extract hidratant din coacaze negre, care dau parului o stralucire vibranta, fara a-l ingrasa. Parul ramane moale si usor de pieptanat.

WELLNESS

21 de pliculete. Un pliculet contine: Omega 3: 2 capsule, Complex Suedez de Infrumusetare Plus (astaxanthin & extract de afine): 1 capsula, Multivitamine & Minerale pentru femei: 1 tableta.

FRAGRANCE

Capteaza vibratia unica a unui apus pasional cu apa de toaleta Flamboyant Privé. Notele energizante de citrice si acordurile de sare se sting usor in senzualitatea lemnoasa a aromei muschiului de stejar. Proaspat si in acelasi timp masculin, parfumul ii este dedicat barbatului increzator, care emana sexualitate.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC

ACCESSORIES

Manusi din acril ce pot fi purtate in multiple moduri - manusi fara degete, intr-o nuanta delicata de violet cu argintiu dantelat si manusi normale de culoare neagra. Poarta-le separat sau combina-le, pentru un look glamour!

Caciula chic in nuante delicate de violet si argintiu, din acril tricotat.

Fular violet intens, din acril tricotat. Model dantelat, cu insertii din fir argintiu.

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifestyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri