Oriflame lanseaza noul catalog pentru luna Octombrie.

Comunicat de presa

Catalogul cuprinde o gama larga de produse de ingrijire personala, de intretinere si produse cosmetice.

Catalogul Oriflame contine:

MAKE-UP

Fond de ten EverLasting (30 ml, 21.99 lei)
Fond de ten ultra-eficient, cu Tehnologie Patentata de Ingrijire a Pielii si multiple beneficii asupra tenului. Testele clinice au confirmat rezistenta la transfer, pentru un efect de lunga durata. Formula lejera contine silicon, ce contribuie la obtinerea unui aspect final catifelat si mentinerea unei senzatii de confort. Acoperire medie spre mare.

Fard de pleoape Very Me Eye Envy (1.9 g, 9.99 lei) – 3 nuante noi: Frosty Blue, Soft Brown, Black Sky
Provocatoare sau cool, languroasa sau pasionala? Sapte farduri duble fascinante, in nunate care se potrivesc personalitatii tale.

SKIN CARE

Tratament pentru zi & noapte Time Reversing SkinGenist™ (30 ml, 52.99 lei)
Un tratament unic pentru ingrijirea pielii, ce contine genisteinaSOIA revitalizanta, pentru stimularea Genelor Frumusetii™. Reface aspectul frumos al tenului si il revitalizeaza, estompeaza liniile vizibile si ridurile. Pielea isi recapata din elasticitate si fermitate. Aplica-l de doua ori pe zi, dimineata si seara. Pentru rezultate optime, foloseste ulterior Crema de zi sau de noapte Time Reversing.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Tratament de noapte pentru estomparea petelor Bioclinic (30 ml, 49,99 lei) - cod 24191
Crema concentrata ce reduce pigmentarea la nivel celular si uniformizeaza nuanta tenului. Contine complexul Tone Down™ pe baza de acid dioic pentru albire si Rumex Occidentalis cu flavonoizi, pentru inhibarea productiei de melanina si intinerirea tenului. Petele inchise sunt vizibil estompate dupa 8 saptamani de utilizare regulata.

Fluid matifiant Optimals Matte Touch™ (30 ml, 23.99 lei)
Fluid cu formula lejera, ce se absoarbe rapid. Complexul de scoarta de salcie si ingredientele active contribuie la reducerea aspectului porilor. Contine micro-bureti pentru absorbtia uleiului. Amabalaj igienic, cu pompa.

Crema cu efecte multiple Essentials (150 ml, 18.99 lei)
O crema consistenta pentru fata si corp, cu efecte multiple. Contine vitamine esentiale si ingrediente hidratante naturale. Catifeleaza si ingrijeste pielea.

Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Lapte demachiant hranitor Giordani Gold (200 ml, 22,99 lei)
Lapte demachiant delicat, cu textura cremoasa ce inlatura eficient machiajul si impuritatile, lasand tenul catifelat si hidratat. Extractede de orhidee puternic antioxidante hranesc pielea si o protejeaza impotriva semnelor imbatranirii.

Gel cu actiune profunda pentru indepartarea cosurilor Pure Skin Spot SOS (6ml, 12,99 lei)
Ai nevoie de efecte rapide? Incearca aceasta solutie simpla, dar eficienta, ce elimina cosurile in doar 8 ore! Cu tehnologia Detect, actioneaza direct asupra bacteriilor si limiteaza productia de sebum. Acidul salicilic in concentratie eficienta are actiune directa asupra cosurilor si un efect rapid de curatare a pielii.

Foto: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri