5 Septembrie 2012 publicat în Noutati 1 share-uri

Caderea cronica a parului la femei este un fenomen care a inregistrat o crestere evidenta in ultimii ani: afecteaza 25% din femeile cu varsta cuprinsa intre 35 si 45 de ani si 40% din femeile cu varsta peste 40 de ani. Aceasta pierdere progresiva si inevitabila a parului este extrem de greu de suportat de catre femei. Impactul psihologic este foarte puternic: acestea isi pierd increderea in sine, relatiile lor sociale se deterioreaza.

Studiile clinice versus minoxidil 2% demonstreaza o eficacitate echivalenta daca nu mai mare decat a minoxidilului( cresterea firului de par este de trei ori mai mare decat in cazul minoxidilului 2%).

Spre deosebire de multe alte produse de prevenire a caderii parului, lotiunea biostimulatoare Neoptide are calitati cosmetice care permit utilizarea sa cotidiana fara a ingrasa parul, are o textura extrem de placuta : nu este aderenta, nu ingrasa parul, are un parfum placut si nu necesita clatire.

De asemenea raspunde perfect asteptarilor femeilor care vor aprecia puterea de a lupta eficient contra caderii parului, folosind in acelasi timp, un produs care nu altereaza aspectul acestuia.
Intregul par este tonifiat, masa capilara fiind vizibil sporita!

Neoptide este simplu de utilizat!

O data pe zi , de preferabil seara, aplicati 12 pulverizari. Se maseaza intens pentru a facilita penetrarea lotiunii, nu se clateste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile A contat cine a zbierat mai tare

Tratamentul trebuie urmat cel putin trei luni de zile iar o cutie de Neoptide reprezinta tratamentul complet.
Pentru a optimiza eficacitatea tratamentului se recomanda utilizarea in combinatie cu samponul contra caderii parului Anaphase si tratamentul oral Anacaps.

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifestyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri