Deja cunoscutul producator Corcova Roy & Damboviceanu anunta lansarea unei noi game de vinuri, numita Jirov.

Comunicat de presa

Aceasta este destinata magazinelor de larg consum, fiind prezenta, incepand din luna august, in reteaua MegaImage. Este vorba despre doua vinuri, unul alb - Sauvignon Blanc -, altul rosu - Cabernet Sauvignon/Merlot. Ambele provin din aceeasi podgorie ca celelalte vinuri lansate pana acum - de la Chardonnay pana la Syrah -, poarta tot denumirea de origine controlata Mehedinti - Corcova si sunt produse dupa metodele cele mai exigente, in aceleasi crame, recent modernizate.

Vinul alb este produs 100% din struguri Sauvignon Blanc, culesi manual in ladite. Este un vin sec, cu arome florale, cu aciditate echilibrata si cu o tusa finala afumata, pretandu-se excelent asocierii cu carnuri albe, salate sau preparate din peste, mai ales racit bine, intr-o zi inca frumoasa de toamna. Vinul rosu este creat din combinatia soiurilor Cabernet Sauvignon si Merlot, o reteta clasica, reprezentativa pentru Corcova Roy & Damboviceanu. Aroma fina a vinului, cu note de fructe de padure, este completata de un gust plin, usor piperat, cu o incheiere catifelata. Este bine de stiut ca merita decantat inainte de servire, observatie ce indica un potential deosebit.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Crama Liliac se așteaptă la o creștere a cifrei de afaceri cu 17% față de anul trecut Villa Vinèa lansează 3 verticale de vinuri magnum din gama Selection Alira Grand Vins deschide crama Aliman cu o investiție de peste 5 milioane de euro

Prin prezenta gamei Jirov in magazinele de larg consum, Corcova Roy & Damboviceanu doreste sa puna la dispozitia unui public cat mai variat vinuri de calitate, la preturi corecte. Astfel, pretul la raft recomandat este de 28 lei/sticla, tva inclus. In raport cu provenienta nobila a vinurilor si cu metodele de vinificare folosite, se contureaza o excelenta oferta, rar intalnita pe piata vinurilor din Romania.

Onestitatea producatorului mai este dovedita, la fel ca in trecut, chiar de numele ales. Fiindca acesta nu vine de la un castel inexistent, ci, pur si simplu, de la acel sat din comuna Corcova pe dealurile caruia se afla cea mai mare parte din viile podgoriei: satul JIROV.

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifestyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri