Farmec Cluj-Napoca lanseaza Gerovital Pure, o noua gama de sapunuri lichide spuma, cu o formula fara parabeni, testata dermatologic, ce are la baza extract de rodie ECO certificat si un complex de ingrediente naturale (glicerina vegetala, albastrele si ceai verde).

Comunicat de presa

Prospetimea are, de acum, o noua forma! O cascada de prospetime in mainile tale, sub forma surprinzatoare a spumei. Noile sapunuri lichide sub forma de spuma Gerovital PURE vor schimba modul in care te speli pe maini: mai fresh, mai distractiv si... mai usor.

Gama Gerovital Pure include patru sapunuri lichide spuma: Glycerin, Sensitive, Nature si Antibacterian, cu parfumuri imbietoare inspirate din ultimele tendinte in parfumerie.


Gerovital Pure Glycerin
, bogat in glicerina naturala, curata cu blandete epiderma, o hidrateaza si emoliaza. Pielea devine curata si catifelata.


Gerovital Pure Sensitive
a fost special conceput pentru pielea sensibila, uscata si predispusa iritatiilor. Extractul de albastrele continut are efect calmant si emolient.

Gerovital Pure Nature contine, pe langa extractul ECO de rodie, extract de ceai verde pentru o piele tanara, protejata si hidratata timp indelungat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Gerovital Pure Antibacterian este un sapun emolient care asigura protectie totala impotriva bacteriilor.

Noua linie de sapunuri spuma Gerovital Pure bazata pe ingrediente naturale si bogata in extract ECO de rodie ofera o experienta unica in momentul utilizarii. Formula inovatoare sub forma de spuma, le face mai usor de folosit, mai economice in utilizare, iubite si apreciate de intreaga familie”, a declarat Ioana Borza, Manager Marketing Farmec Cluj-Napoca.

Extractul de rodie ecocertificat, obtinut din semintele fructului cu acelasi nume, contine o cantitate mare de antioxidanti care neutralizeaza actiunea radicalilor liberi si previn procesele de imbatranire a pielii, precum si un procent ridicat de acid ellagic si punicic ce ii confera proprietati protective, antiinflamatoare, cicatrizante, hidratante si elasticizante.

”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

Produsele sunt disponibile incepand cu luna august 2012, la preturi cuprinse intre 10.5-12 lei si pot fi gasite in supermarketuri, hipermarketuri, farmacii, magazine traditionale, precum si on-line pe site-ul www.farmec.ro.

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri