Descopera secretul pentru un par stralucitor.

Comunicat de presa

Lansat in 1996, Garnier Fructis a transformat rutina de ingrijire intr-o experienta senzoriala. Datorita energiei din Activul concentrat de fructe, spalarea parului devine un moment de rasfat, o placere pura. Garnier Fructis crede ca parul este frumos daca este sanatos si puternic.

CONCENTRAT ACTIV DIN FRUCTE

Astazi, Garnier lanseaza Fructis Sensation o gama de sampoane care foloseste puterea incredibila a fructelor, un cocktail exploziv care va face ca parul sa straluceasca mai tare ca niciodata!

Fructis schimba rutina de ingrijire a parului! Nu mai vorbim despre o simpla aplicare a unui sampon… Vorbim despre o adevarata infuzie de energie datorata concentratului activ din fructe.

Astfel, spalarea parului devine un moment de placere si rasfat, o experienta senzoriala sinonima cu o intensa senzatie de placere si… stralucire a parului plin de viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

FRUITY PASSION

Se adreseaza parului normal, cu tendinta de uscare. Nu mai este nevoie sa calatoresti in jurul lumii pentru o experienta exotica.
Cu aceasta aroma vei putea avea parte de ea in fiecare zi la tine in baie.

Grapefruit tonic

Aceasta este reteta parului normal, lipsit de stralucire.

O aroma delicioasa care ofera parului tau senzatii absolut delicioase de fructe zemoase, indulcite cu nectar de fragute salbatice.

Citrus Mnt Fresh

Se adreseaza parului normal, cu tendinta de ingrasare. Inspirat de celebrul cocktail cubanez, aroma iti gadila simturile si face ca parul tau sa se simta irezistibil de proaspat si lejer.
Hm… un fel de mojito racoritor, nu? O senzatie absolut unica.

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri