26 Iulie 2012 publicat în Noutati 1 share-uri

Toate femeile viseaza sa aiba o podoaba capilara extrem de stralucitoare, radiant de sanatoasa si frumoasa.

Desi aceasta cautare a stralucirii orbitoare este universala, numeroase femei se plang de aspectul tern, lipsit de stralucire al parului lor, ca o consecinta a agresiunilor zilnice. Perierea, uscarea cu foenul, poluarea si razele de soare modifica structura cuticulei firului de par si conduc la ridicarea solzilor acesteia, impiedicand parul sa reflecte lumina cu intensitate. Pentru a restabili imediat stralucirea vizibila si de durata, parul tern necesita inainte de toate ingrijire speciala si protectie.

Dupa studierea acestei bariere botanice incredibile si protectoare de amplificare a stralucirii, Laboratoarele KLORANE au extras ceara din frunzele de magnolie, creand o linie de produse care
imbunatateste aspectul parului tern. Datorita structurii biomimetice a peliculei hidrolipidice, ceara din frunze de magnolie actioneaza in perfecta compatibilitate cu parul: netezeste solzii, protejeaza firul de par impotriva agresiunilor externe si asigura o hidratare excelenta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Acest extract patentat derivat din sistemul Phytofilière KLORANE si-a demonstrat eficacitatea si constituie ingredientul cheie utilizat in noua linie de ingrijire a parului pentru STRALUCIRE INTENSA cu ceara din frunze de magnolie produsa de Laboratoarele KLORANE.

Laboratoarele KLORANE au descoperit secretul inovator al stralucirii absolute in centrul lumii
plantelor: ceara din frunze de magnolie. Aceasta ceara epicuticulara pretioasa este cea care ofera stralucirea intensa frunzelor de magnolie...

Aceasta ajuta frunzele sa mentina un nivel optim de umiditate, protejandu-le zilnic impotriva agresiunilor externe, cat si impotriva efectelor radiatiilor UV prin reflectarea razelor de soare.

PROPRIETATILE NATURALE ALE CERII DIN FRUNZE DE MAGNOLIE DE A REFLECTA LUMINA

Desi florile de magnolie sunt extraordinar de frumoase, aspectul stralucitor al frunzelor plantei a fost cel care a atras atentia Laboratoarelor KLORANE. Frunzele arbustului maiestuos, a carui poveste este legata strans de feminitate (consultati Anexa), sunt de culoare verde aprins, cu un luciu stralucitor. Acest luciu se datoreaza unei ceri pretioase care acopera cuticula, oferind o protectie optima.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

Aceasta ceara epicuticulara protejeaza magnolia impotriva conditiilor meteo nefavorabile, datorita proprietatilor sale hidrofobe, si impotriva agresiunilor externe, impiedicand agentii patogeni sa adere la suprafata frunzelor. Aceasta protejeaza de asemenea
frunzele impotriva deshidratarii, impiedicand evaporarea apei si protejeaza ADN-ul celular al acestora impotriva efectelor nocive ale razelor UV prin reflexia intensa a razelor de soare.

Un dar pretios din partea naturii, ceara din frunze de magnolie constituie o bariera autentica de protectie si de amplificare a stralucirii. In urma studierii acestor proprietati incredibile Laboratoarele Klorane au decis sa utilizeze acest ingredient pentru a crea produse de amplificare a stralucirii pentru parul tern.

AFINITATE DEOSEBITA PENTRU CUTICULA FIRULUI DE PAR

Prin studiul atent al compozitiei cerii din frunze de magnolie, Laboratoarele KLORANE au dezvoltat un ingredient cu actiune biomimetica asupra peliculei hidrolipidice protectoare a firului de par.

Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

Avand o structura lipidica similara cu cea a peliculei hidrolipidice, ceara din frunze de magnolie este formata, ca si aceasta pelicula, din catene lungi de atomi nepolari. Aceste similitudini permit cerii din frunze de magnolie sa actioneze, demonstrand afinitate pentru cuticula firului de par, oferindu-i protectie si stralucire.

ACTIUNE TRIPLA LA SUPRAFATA CUTICULEI: REPARARE, HIDRATARE SI PROTECTIE

Datorita compozitiei peliculei sale hidrolipidice, ceara din frunze de magnolie formeaza o bariera botanica autentica pe suprafata firului de par, oferind:

  • Actiune de umplere, prin compensarea fisurilor dintre solzi, netezindu-i astfel pentru a se asigura ca parul reflecta lumina perfect.
  • Actiune hidratanta, prin limitarea pierderii de apa, asigurand astfel hidratarea eficienta si garantand obtinerea unor suvite de par mai elastice si mai rezistente.
  • Protectie impotriva agresiunilor externe (periere, caldura, vant…) prin izolarea fibrei firului de par, asociata cu actiunea de amplificare a stralucirii, datorita concentratiei sale bogate in polifenoli, acestia fiind antioxidanti puternici.
Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri