22 Iunie 2012 publicat în Noutati 64 share-uri

Lavazza prezinta espresSOunique, o noua gama de retete originale pe baza de espresso, care aduce calitatea unica a cafelei Lavazza intr-o multitudine de forme, combinatii de arome si texturi.

Comunicat de presa

Un univers al specialitatilor inovatoare, cu patru categorii de retete care asteapta sa fie savurate, transformand fiecare pauza de cafea intr-un moment de rasfat si placere pura.

Pasionatii de cafea vor recunoaste in noile retete autenticul espresso italian din fiecare ceasca Lavazza, dar vor putea descoperi, cu fiecare ocazie, noi combinatii originale de espresso si alte ingrediente, precum laptele proaspat, ciocolata, siropuri delicioase si topping-uri crocante.

PATRU EXPERIENTE ALE GUSTULUI

Lavazza espresSOunique cuprinde o gama larga de produse care revolutioneaza servirea cafelei prin stil si calitate: sunt momente de placere pura oferite de retete care iti lasa gura apa, inspirate de traditia si autenticitatea espresso-ului Italian, alaturi de bauturi racoritoare, care aduc aroma desavarsita a cafelei si iti potolesc, in acelasi timp, setea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Specialitatile Lavazza au fost, astfel, grupate in patru categorii diferite, pe care le vei gasi, de acum, si in cafenelele Lavazza din Romania: PERFECT – bauturi traditionale precum espresso sau cappuccino, preparate desavarsit; PLEASURE – specialitati cu un gust bogat, cremoase si delicioase, pentru o pauza de cafea pe care o vei iubi: Mokaccino goloso, Latte goloso, Cremespresso si multe altele; REFRESHING – o gama proaspata si revigoranta de bauturi reci, precum Ice cappuccino sau Espresso Crema Shakerato; BALANCE – echilibrul perfect intre gust si autenticitate, in retete pe baza de espresso fara cofeina.

Pentru a-ti oferi cea mai bogata varietate de retete, gama Lavazza espresSOunique combina cele mai apetisante gusturi si arome. Scortisoara, caramelul, ginsengul sau ghimbirul sunt doar cateva dintre ingredientele care dau savoare espresso-ului in noile preparate, iar topping-uri crocante, care combina ciocolata si biscuiti, fistic si cereale sau ciocolata alba si meringue, transforma tonicul espresso intr-un desert irezistibil.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție

Gama espresSOunique reflecta atentia deosebita pe care Lavazza o acorda cercetarii si inovatiei, intr-un efort constant de a oferi o calitate mereu mai buna si o gama de optiuni fara precedent pentru cei care iubesc cafeaua, cu intreg universul ei de arome si posibilitati.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri