Tinerii isi doresc sa incerce ceva nou in fiecare zi, sa aiba parte de experiente cat mai diverse si dinamice pentru a invinge plictiseala.

Comunicat de presa

NESCAFE iti propune vara aceasta un deliciu revigorant care iti va da pofta de distractie: noua editie limitata NESCAFE Frappe cu aroma de Gianduia. Intensitatea si rafinamentul ciocolatei cremoase se imbina perfect cu savoarea alunelor de padure pentru a crea gustul unic de Gianduia pe care il vei savura in zilele calduroase de vara.

Tinerii isi doresc sa incerce ceva nou in fiecare zi, sa aiba parte de experiente cat mai diverse si dinamice pentru a invinge plictiseala. De aceea, lansam un nou sortiment in segmentul de Frappe: NESCAFE Frappe cu aroma de Gianduia - un produs unic in categoria mixurilor de cafea, care raspunde gusturilor tot mai variate ale consumatorilor, fiind un aliat perfect pentru zilele toride de vara.”, declara Andreas Kouroumalis, Beverages Business Manager Nestle Romania.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Indiferent cand alegi sa bei un pahar de cafea NESCAFE Frappe cu aroma de Gianduia este o modalitate simpla si rapida de revigorare pentru orice moment.

Vara inseamna distractie si intalniri zilnice cu prietenii pentru a discuta planurile de vacanta sau a pune la cale urmatoarea petrecere. Iar un pahar de cafea NESCAFE Frappe cu aroma de Gianduia este solutia perfecta pentru a petrece mai mult timp impreuna si a ne binedispune in fiecare zi, fiind in acelasi timp o bautura delicioasa.”, afirma Sinziana, 23 de ani, studenta.

Ia un pliculet de NESCAFE Frappe cu aroma de Gianduia si adauga 150 ml apa rece pentru a obtine o bautura perfecta. Adauga si doua-trei cuburi de gheata atunci cand simti nevoia sa bei o cafea extrem de racoritoare in zilele calduroase de vara.

NESCAFE Frappe cu gustul sau de 3 ori bun va da tonul unei veri in care plictiseala nu isi are locul!

Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri