12:06, 4 Iunie 2012 publicat în Noutati

Farmec lanseaza promotia nationala Aur, Argint si un Bronz Perfect, prin care doneaza un procent din vanzarile generate de Gerovital Sun, echipei Olimpice a Romaniei. Promotia face parte din campania „Hai sa aducem Romania acasa”, prin care Farmec sustine Echipa Olimpica a Romaniei la Jocurile Olimpice de la Londra, ca Sponsor Principal.

Comunicat de presa


Citeste si:
Farmec relansează Apele Micelare Gerovital cu ambalaje moderne, în...
Farmec relansează Apele...

Promotia Aur, Argint si Un Bronz Perfect se desfasoara in perioada 1 iunie – 12 august 2012 si include toate cele 14 produse din gama Gerovital Sun.

Participand la promotie, consumatorii vor avea ocazia sa castige 10 medalii de aur in valoare de 1.000 de euro fiecare si 3.504 medalioane de argint, sub forma de pandantiv. Medalioanele se vor acorda zilnic, la fiecare 15 minute, intre orele 09-21.

Citeste si:
Trandafiri strălucitori pentru un stil atemporal
Trandafiri strălucitori...

Pentru a intra in posesia uneia dintre medaliile cu insemnele Olimpiadei, consumatorii trebuie sa trimita codul unic promotional de pe produsele Gerovital Sun, fie prin sms, fie online, prin intermediul site-ului sun.gerovital.ro. Castigatorii se vor desemna saptamanal, prin tragere la sorti.

Ambasadorul oficial al campaniei va fi blogger-ul Cristian China Birta (www.chinezu.eu), unul dintre cei mai apreciati bloggeri romani, care va transmite in timp real celor de acasa, impresiile, emotiile si gandurile suporterilor romani de la Olimpiada.

Campania „Hai sa aducem Romania acasa” este unul dintre cele mai importante proiecte de responsabilitate sociala desfasurate de Farmec. Lansata anul trecut, campania isi propune sa-i sprijine pe sportivi in drumul lor catre una dintre cele mai importante competitii, Jocurile Olimpice de la Londra 2012. „Parteneriatul incheiat cu Comitetul Olimpic si Sportiv Roman este justificat de misiunea sociala a marcii Gerovital, o marca 100% romaneasca, de a sustine valorile romanesti, atat in tara, cat si in strainatate.” a declarat Mircea Turdean, director general Farmec Cluj-Napoca.


Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri