8 Mai 2012 publicat în Noutati 1 share-uri

Carmen Bruma a lansat formula castigatoare in lupta cu kilogramele: cartea “3S – SANATOASA, SUPLA, SATULA”, insotita de un DVD cu programe de antrenament.

“Prin intermediul acestui program iti dezvalui formula mea castigatoare. Am scapat de aproximativ 30 de kilograme si ma mentin de aproape 20 de ani: Sanatoasa, Supla si Satula”, a declarat Carmen Bruma.

Descoperiti dieta fulger pentru evenimente speciale!

De asemenea, sunt prezentate si avantajele antrenamentelor propuse, beneficiile incalzirii si stretchingului, sunt desfiintate miturile legate de slabit, puteti gasi sfaturi utile si trucuri pentru a “pacali” poftele.

Din cartea “3S – SANATOASA, SUPLA, SATULA” nu lipsesc nici sfaturile despre cum sa ne mentinem greutatea la finalizarea dietei, o serie de retete utile, dar si dieta fulger pentru evenimente speciale!

DVD cu Antrenamente personalizate pe zilele saptamanii

Cele 5 antrenamente din program sunt personalizate pentru fiecare zi a saptamanii.

Astfel, pe langa cele 5 minute de incalzire si 5 minute de stretching obligatorii, descoperim de exemplu ca miercurea facem 12 minute de High Intensity Interval Training, vineri combinam exercitii cardio cu elemente de tae-bo, zumba si step aerobic, iar duminica facem antrenament pe scaun!
In acest fel reusim sa ne lucram tot corpul intr-un sfert de ora, cu ajutorul propriului instructor, Carmen Bruma, fara sa plecam de acasa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri