8 Mai 2012 publicat în Noutati 2 share-uri

Se lanseaza prima bautura racoritoare pe piata din Romania ce contine Stevia, un indulcitor 100% natural.

Comunicat de presa

Lipton lanseaza noul Ice Tea Ceai Verde cu Lamaie, prima bautura racoritoare lansata pe piata din Romania ce contine Stevia, un indulcitor 100% natural.

Pentru a oferi consumatorilor sai un ceai verde racoritor, cu un continut caloric scazut, Lipton a inlocuit o parte din zaharul din Ice Tea Ceai Verde cu Lamaie cu Stevia. Astfel, noul Ice Tea de la Lipton are acum doar 50 de kcal per 250 ml.

„Cu fiecare produs nou urmarim sa inovam, iar acum avem posibilitatea de a oferi consumatorilor din Romania prima bautura racoritoare de tip ice tea cu Stevia. Astfel, noul Lipton Ice Tea Ceai Verde cu Lamaie are cu 30% mai putin zahar, are un gust delicios si super racoritor si poate fi consumat cu usurinta in orice moment al zilei si oriunde, fiind alegerea ideala pentru zilele calduroase”, declara Dana Iordache, Regional Marketing Manager Lipton.

„Ceaiul verde are numeroase beneficii pentru sanatate, iar noutatea adusa de Lipton Ice Tea Ceai Verde cu Lamaie o reprezinta folosirea pentru prima data in Romania a Stevia in bauturi racoritoare”, declara Prof. Univ. Dr. Gheorghe Mencinicopschi. „Stevia este un indulcitor 100% natural si este utilizat de sute de ani in America de Sud, fiind cea mai sanatoasa alternativa la zahar. Acest indulcitor nu contine calorii si are avantajul de a regla nivelul zaharului in sange. Astfel, Lipton Ice Tea Ceai Verde cu Lamaie este o buna optiune pentru a ne hidrata, beneficiind de toate calitatile ceaiului verde”, a completat dr. Mencinicopschi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Stevia a fost utilizata in America de Sud de mai bine de 200 de ani pentru indulcirea ceaiurilor traditionale si este popular in tari precum Paraguay, Brazilia, dar si in China si Japonia. Stevia este o buna optiune si in curele de slabire, pentru ca nu contine calorii, dar si pentru ca reduce senzatia de foame. Un alt beneficiu stevia este si faptul ca regleaza nivelul zaharului in sange si este astfel eficient pentru cei care sufera de diabet si hiperglicemie.

Ceaiul verde reprezinta o importanta sursa naturala de hidratare si este un aliat al sanatatii, sustinand apararea naturala a organismului. L-Teanina din ceaiul verde ajuta organismul sa se mentina relaxat si atent pe parcursul intregii zile. Cafeina din ceai actioneaza ca stimulent usor si, spre deosebire de cafeina din cafea, care isi face efectul imediat, se elibereaza mai incet in organism. Acest efect mai lent constituie un avantaj intrucat starea de bine, de revitalizare pe care o induce in organism, se va prelungi cu mult fata de cea data de cafea. In plus, ceaiul verde reuseste sa combine perfect beneficiile apei pure cu placerea gustului.

Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri