Noile lotiuni de corp contin uleiuri vegetale pure obtinute prin presare la rece din seminte, samburi si fructe coapte la soare, incarcate de energie si ingrediente active

In aceasta primavara, Lotiunea de corp cu catina revine cu o formula noua, un ambalaj ingenios ce va putea fi mai usor de utilizat datorita sistemului cu pulverizator, un gramaj dublu fata de cel existent si o compozitie imbogatita, in care predomina ingredientele organice.

Lotiunea de corp intensiva cu catina reface in mod natural stratul protector al pielii si asigura o ingrijire vizibila si de lunga durata.

Uleiul extras din catina alba cultivata biodinamic, bogat in antioxidanti, vitamine si acizi grasi esentiali, impreuna cu uleiul organic din seminte de susan si ulei din nuci de macadamia, ofera o hranire intensiva pentru piele. Aceasta formula imbunatatita cu extract de nalba si unt de Shea, protejeaza pielea de pierderile de umiditate si ii activeaza functiile de auto-reglare.

Se absoarbe usor si hidrateaza rapid fara a lasa urme uleioase pe piele.

Culoarea usor portocalie a lotiunii se datoreaza prezentei provitaminei A (beta caroten) in pulpa de catina.

Uleiurile esentiale naturale din grapefruit si mandarin, combinate cu aroma naturala de catina alba biodinamica, ofera un parfum proaspat de fructe.

Test de eficacitate confirmata: asigura o crestere intensiva a hidratarii pielii de 37% dupa 4 saptamani!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri