Noile lotiuni de corp contin uleiuri vegetale pure obtinute prin presare la rece din seminte, samburi si fructe coapte la soare, incarcate de energie si ingrediente active

Comunicat de presa

Noile lotiuni de corp de la Weleda contin uleiuri vegetale pure obtinute prin presare la rece din seminte, samburi si fructe coapte la soare, incarcate de energie si ingrediente active. Continutul lor de acizi grasi nesaturati si antioxidanti faciliteaza asimilarea lor de catre piele, pastrandu-i vitalitatea.

Weleda selectioneaza cu atentie aceste ingrediente, din intreaga lume, pentru afinitatea lor perfecta cu epiderma si efectele lor asupra organismului. Extractele de plante folosite in compozitia noilor tipuri de lotiuni de corp sunt provenite, in majoritate, din culturi biologice sau bio-dinamice.

Arome delicioase din uleiuri esentiale 100% naturale

Pentru parfumul delicat al produselor sale, Weleda a ales uleiuri esentiale 100% naturale, o adevarata sursa de inspiratie pentru simturi. Chintesenta a regnului vegetal, extrase din flori, frunze si fructe, prin procese naturale, acestea sunt selectate pentru proprietatile lor specifice si pentru a intensifica efectele benefice de ingrijire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti

Formule usoare cu textura cremoasa

Datorita texturii lor unice, lotiunile de corp de la Weleda au o mare putere de hidratare si ofera o senzatie placuta de prospetime, confort si catifelare. Aplicate zilnic pe pielea perfect uscata, dupa dus sau baie, sunt absorbite foarte rapid. Rezultatul: pielea devine moale, supla si stralucitoare intr-o clipa!

Noile lotiuni de corp de la Weleda aduc cu ele si un nou ambalaj – recipientul cu pulverizator

Flaconul, cu forma specifica Weleda, are un sistem Bag-in-Bottle (punga in sticla) ce nu permite patrunderea aerului, cu o pompita de dispersie. In flacon este introdusa o punga flexibila, ce prezinta un strat special de bariera, pentru a proteja lotiunea impotriva oxigenului. Deoarece punga din interior este foarte flexibila, flaconul este usor de golit, evitandu-se in acest fel pierderile de produs.

Sistemul fara aer protejeaza formula de impactul mediului inconjurator

Pompita are un sistem de pulverizare fara aer, care functioneaza prin depresiune. Cand se realizeaza pomparea, punga din interior este stransa pana cand se goleste.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri