Noile lotiuni de corp contin uleiuri vegetale pure obtinute prin presare la rece din seminte, samburi si fructe coapte la soare, incarcate de energie si ingrediente active

Flaconul de plastic ofera un confort mai bun la utilizare, nu se deterioreaza daca este scapat din mana, este usor si se manevreaza cu usurinta. Greutatea redusa adauga un impact pozitiv asupra echilibrului ecologic. Toate componentele din plastic sunt reciclabile.

Lotiunea de corp revitalizanta, cu citrice

Acest lapte racoritor si revigorant contine extract de Aloe Vera, dar si uleiuri de nuca de cocos si de susan bio, cunoscute pentru proprietatile lor hidratante. Uleiurile esentiale de citrice confera un parfum subtil si revigorant, ideal pentru a trezi pielea si pentru a-i restabili vitalitatea si tonusul. Ofera o senzatie imediata de prospetime.

Test de eficacitate confirmata: asigura o crestere intensiva a hidratarii pielii de 25% dupa 4 saptamani!
Utilizare: se aplica zilnic pe pielea perfect uscata, dupa dus sau baie. Ideala pentru ingrijirea zilnica, pentru piele normala, pentru intreaga familie.

Foarte potrivita si dupa expunerea la soare.

Produsul este disponibil in magazinele bio si in curand in farmacii

Lotiune revitalizanta de dus cu citrice

Fina si cremoasa, cu un continut ridicat de uleiuri pure extrase din plante, lotiunea de dus cu citrice invigoreaza corpul si spiritul, iar pielea este curatata cu blandete. Aroma proaspata a lamailor si portocalelor bio confera energie si invioreaza.

Contine ulei pur de susan, bogat in acizi grasi nesaturati, care mentine umiditatea proprie a pielii si in acelasi timp previne deshidratarea. Astfel pielea se simte fina si catifelata dupa dus.

NU CONTINE materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi si parfumuri sintetice, coloranti sau agenti de conservare sintetici. Nu contine derivati si extracte minerale si nici parfum, conservanti si coloranti sintetici.

Lotiune de corp intensiva, cu catina


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri