• Primark lansează cea de-a treia colecție Rita Ora x Primark pentru o primăvară cu stil și piese vestimentare must-have în garderobă;
  • Colecția dă viață viziunii creative a Ritei și va fi disponibilă în toate magazinele Primark din cele 16 piețe începând de astăzi, 19 martie.

Retailerul internațional de modă Primark continuă parteneriatul global cu Rita Ora, superstar și fashion icon, și anunță lansarea celei de-a treia colecții Rita Ora x Primark pentru sezonul de primăvără-vară 2024.

Inspirată din stilul personal al Ritei, colecția propune piese vestiementare esențiale pentru orice garderobă, imprimeuri în culori florale, tipare noi și texturi versatile.

Colecția, inspirată din tendințele actuale în modă pentru sezonul de primăvară-vară, combină curajos elemente contrastante pentru un plus de eleganță și stil.Tonurile pastel, imprimeurile florale delicate, dantela și denimul vintage sunt elemente care se completează perfect și definesc o colecție cu personalitate. Câteva dintre piesele must-have ale colecției sunt: rochia galbenă din satin cu detalii florale și dantelă, costumul din trei piese reinterpretat, care include pantaloni scurți de tip bermude, rochiile cu volane sau bluzele și top-urile croșetate.

Asemenea colecțiilor anterioare, și aceasta a fost concepută de Primark și Rita, alături de Pippa Atkinson, stilista artistei. 60% dintre piesele vestimentare sunt realizate din materiale reciclate sau sustenabile, inclusiv toate articolele din colecția denim.

În legătură cu acest parteneriat, Rita Ora a declarat: „Mă bucur de lansarea noii colecții care reprezintă încă o etapă a călătoriei mele alături de Primark. De data aceasta suntem pregătiți pentru primăvară, cu articole în tonuri vesele și imprimeuri florale, care oferă numeroase opțiuni pentru ținute casual sau ocazii speciale. Această colecție este concepută pentru a fi purtată și re-purtată cu plăcere și chiar aduce primăvara în orice garderobă. Denimul a fost un element de bază în colecțiile noastre și a fost întotdeauna unul dintre preferatele mele. Îmi plac mult imprimeurile florale, pe care le-am și adăugat de data aceasta, și abia aștept să văd cum aceste piese vor aduce un plus de inspirație pentru ținute șic.”

John Mc Cormack, Trend Lead, Primark a declarat: „Cu fiecare nouă lansare ne-am dorit, împreună cu Rita și echipa ei, să creăm look-uri cât mai îndrăznețe, cu personalitate. Iar acest lucru înseamnă că putem explora noi tendințe în modă și să ne asigurăm că stilul pe care noi îl propunem va ieși în evidență și va continua să fie actual, sezon după sezon. Această colecție este una dintre preferatele mele, deoarece toate piesele din denim au fost realizate din materiale sustenabile și care pot fi reciclate la sfârșitul duratei de viață. În plus, se simte stilul inconfundabil al Ritei în această colecție, transpus în tonurile paste și imprimeurile florale. Această colecție este perfectă pentru tranziția de la cenușiul zilelor reci la garderoba veselă de primăvară.”

Colecția de primăvară semnată de Rita Ora x Primark, va fi disponibilă în toate magazinele Primark din cele 16 piețe începând cu data de 19 martie. Accesând website-ul Primark, clienții vor putea verifica disponibilitatea produselor, înainte de a vizita magazinul lor preferat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri