Designerii mențin tendințele primăvară-vară 2024, adaptându-le la versiunea toamnă-iarnă. Dar nu lipsesc nici noutățile surprinzătoare care stabilesc noi direcții în lumea modei. Cei mai importanți designeri s-au inspirat din ultimele decenii, apelând la multe soluții cunoscute, pe care le prezintă într-o versiune modernă. Clasicii contemporani se vor armoniza cu micro-tendințele și elementele futuriste ale lumii noi. Culori uimitoare, modele enigmatice și tăieturi geometrice. Descoperă noile tendințe pentru 2024 care  vor  domina garderoba!

Alb-negru – clasicele moderne reinventate

Acest duo monocromatic este câștigător și se află printre tendințele anului 2024! Designerii au decis că merită să incluzi această combinație alb-negru în ținutele tale și să creezi seturi la modă în două culori, de exemplu din tricouri de damă albe și fuste midi negre. Astfel de ținute pot fi văzute într-o versiune frumoasă, clasică și atemporală în croieli geometrice luxoase de la branduri renumite.

De asemenea, toate nuanțele de bej apar printre cele mai la modă culori de toamnă-iarna 2023. Culoarea încântătoare a nisipului, adâncimea deșertului, culoarea camel sau pur și simplu bejul au dominat nu numai hainele, ci și pantofii și accesoriile. Bejul va arăta grozav într-un aspect total. Hainele supradimensionate, inclusiv paltoanele și cardiganele pentru zilele reci, se vor combina perfect cu accesorii la modă în nuanțe de bej. Dar alb-negru super la modă se află printre combinațiile care au câștigat, chiar dacă era vorba despre o concurență acerbă.

Designerii se concentrează și pe roșu ca fiind una dintre cele mai puternice tendințe ale sezonului. Pe lângă faptul că această culoare va apărea în total look-uri, pantofii și accesoriile vor fi și roșii. Culorile de toamnă-iarnă 2023 includ și roz pal - în mod constant în conformitate cu barbiecore. Piesele vestimentare propun și combinații de culori pastelate. Moda feminină și noile tendințe vor combina multe contraste care merită descoperite, de aceea merită să fii mereu la curent.

Aspect de zi cu zi – stilul perfect pentru toamnă și iarnă

Designerii pot surprinde în orice domeniu. Printre viziuni futuriste și tendințe foarte expresive, pot fi observate și colecții de lux liniștit și modă complet „de bază”, plină de minimalism și clasicism. Casele de modă încearcă să te convingă să adopți un look de zi cu zi. Colecțiile includ jambiere ajustate, bluze și tricouri oversize, paltoane lungi clasice bej, pulovere tradiționale din lână și hanorace supradimensionate. Desigur, se aplică cele mai la modă tendințe de culoare: nuanțe de bej, alb și negru, dar și diverse gri.

Denim total look – denim nemuritor indiferent de sezon

Estetica primăvară-vară trece fără probleme în sezonul toamnă-iarnă. Croielile care amintesc de anii 80 vor rămâne în garderoba ta chiar si în zilele reci. Designerii au propus look-uri din denim care se vor potrivi perfect cu stilul modern. Fuste lungi din denim, rochii voluminoase din denim, salopete largi sau un duo din denim monocromatic. Poți alege blugi de damă de la albastru clasic la toate variantele de culoare care nu vor fi uitate niciodată.

Ce încălțăminte se află în tendințe?

Botinele cu tălpi masive se află încă printre cei mai populari pantofi. Acestea au fost la mare căutare de mai multe sezoane, iar aceasta este o veste grozavă pentru cei care au astfel de pantofi în garderobă. Designerii au adăugat căptușeli specifice, catarame sau detalii tipice modei militare. Astfel, aceste cizme vor fi ”grele”, dar și ultra-comode și ușor de inclus în ținutele în stil streetwear.

Dacă vei ține cont de recomandările de mai sus și te vei inspira din tendințele de modă ale noului sezon și an, cu siguranță vei știi ce să pui în coș de pe https://www.cropp.com/ro/ro/ atunci când vrei să îți completezi garderoba.

Foto: https://www.cropp.com/ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri