Se simte în aer deja, așa e? Acea plăcută efervescență care ne cuprinde în preajma sărbătorilor de iarnă. Știi că urmează momente festive extraordinare petrecute alături de prieteni și familie. Iar cel mai plăcut va fi să le vezi reacția de bucurie când vor deschide cadourile. Pentru că în acest lucru constă bucuria sărbătorilor de iarnă. În a oferi în dar emoții frumoase.

Atât timp cât este oferit cu dragoste și atenție față de gusturile și preferințele celor dragi, fiecare cadou este primit cu reală plăcere. Pentru a finaliza lista de cadouri cât mai repede și cu succes, găsește-ți inspirația alături de TOMMY HILFIGER.

Poți să ai acces instant la o selecție de produse online, atât pentru ea, cât și pentru el și copii.

La TOMMY HILFIGER vei fi întâmpinat de o gamă variată de produse, care celebrează stilul prep american și mixul între clasc și modern, întrunind caracteristice esențiale pentru un cadou reușit: materiale confortabile și premium & design versatil și modern.

Nu ai cum să dai greș dacă îți îndrepți atenția spre colecția de accesorii TOMMY HILFIGER - genți, portofele, rucsacuri, curele. Proiectată pornind de la ideea unei imperfecțiuni perfecte și aducând o nouă sensibilitate moștenirii stilului prep, în produsele selectate din această gamă vei întâlni stiluri inspirate de arhivă cu interpretări moderne care prind viață prin proporții ludice, monograme și imprimeuri cu romburi, culori complementare iconice și broderia istorică. Detaliile de branding amuzante, dar rafinate, oferă o abordare șic asupra moștenirii americane, în timp ce căptușelile bogate din piele în zigzag, piele premium și țesături reciclate oferă eleganță ansamblului vestimentar. Versiunea modernă a esteticii varsity oferă o colecție unică de închizători versatile, rucsacuri pentru ținutele de stradă și accesorii pregătite pentru iarnă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

Un cadou perfect, atât pentru ea, cât și pentru el, poate fi găsit în gama de hanorace & bluze sau pulovere & cardigane, în funcție de stilul abordat. Pentru cei îndrăgostiți de un styling casual și confortabil, o alegere potrivită este desigur un hanorac, realizat din fleece din amestec de bumbac, disponibil într-o varietate mare de modele. Dacă știi că preferă un look mai smart, profită de oferta de pulovere elegante - o colecție de tricoturi care îmbină toate gusturile. Indiferent de modelul ales, va fi un cadou cu stil.

De asemenea, poți opta să oferi în dar produse care mereu sunt binevenite și purtate cu plăcere, precum lenjerie intimă, șosete și pijamale - toate în egală măsură la fel de confortabile, realizate din materiale care răsfață pielea.

Cu TOMMY HILFIGER poți să creezi doar povești elegante & strălucitoare pe care să le împărtășești alături de cei dragi.

Descoperă mai multe idei inovatoare pentru cadouri pe tommy.com sau în magazinele TOMMY HILFIGER din România în București Mall - Vitan, Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni, Palas Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj - Napoca, City Park Mall Constanța, AFI Brașov și Promenada Mall Sibiu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri