În acest sezon, Levi’s încurajează o abordare alternativă a cadourilor tradiționale de sărbători. Continuând campania Give Better for 2022, Levi’s este gata să asigure un caracter sustenabil și calitativ pieselor vestimentare, fiind astfel modalitatea perfectă de a reuni comunitatea.

Programul Give Better se concentrează asupra oferirii unui cadou atemporal, fiind simplu și cu un impact garantat din punct de vedere stilistic. Cumpără un cadou mai bun, pe care îl vei purta pentru mai mult timp. Un mindset care este vizibil prin articolele Levi’s, în mod deosebit prin emblematicul 501. În timp ce stilurile și combinațiile privind denimul se vor schimba odată cu trecerea timpului, blugii Original Levi’s 501 vor fi un element definitoriu în permanență. Din 1873 și până în prezent, acest articol nu s-a demodat niciodată.

Tocmai de aceea, o caracteristică cheie a campaniei Give Better din acest sezon este reprezentată de vopselele și culorile atemporale ale blugilor Levi’s 501. O nouă gamă de 501 Originals pentru femei, cât și pentru bărbați, dar și o nouă gamă de blugi 501 90’s pentru femei, create din cânepă ecologică din bumbac sau denim din cânepă. Acest aspect reprezintă o abordare a denimului care combină croielile de înaltă calitate cu durabilitatea sporită a țesăturii de cânepă, oferind perechilor de blugi 501 un caracter atemporal în adevăratul sens al cuvântului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

O altă caracteristică a campaniei Give Better este îmbinarea unor elemente esențiale și calitative. În uniformitate cu stilul atemporal, articolele vestimentare bine făcute pot oferi același caracter longeviv garderobei tale. Astfel, calitatea nu se demodează niciodată și îmbrăcămintea ta va dura cu siguranță. Ba mai mult de atât, odată cu trecerea timpului, aceasta va căpăta un aspect și mai plăcut. Pentru un sezon festiv, cele mai bune cadouri sunt acelea care vor fi purtate cu drag și iubire și în anii viitori.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri