Blugii sunt, fără îndoială, cel mai versatil și de lungă durată articol din orice garderobă. Ei vin într-o multitudine de nuanțe, forme, mărimi, stiluri diferite – tot ce dorești. Și, deși este ușor să-ți asortezi blugii preferați cu un tricou grafic pentru un look casual, pentru a-ți da seama cum să îmbraci blugii pentru a-i face perfecți pentru orice ocazie este nevoie de un pic mai multă creativitate.

Din fericire, există atât de mulți maeștri ai stilului de stradă, bloggeri de modă și influenceri care au descifrat acest stil pentru noi. Așa că atunci când ne lipsește imaginația, putem apela la aceste fashioniste și le putem lăsa să ne inspire cu combinațiile lor clasice și cool fără efort.

Pentru a ne oferi tuturor un pic de inspirație, am adunat o mulțime de moduri diferite de a îmbrăca toate perechile tale preferate de blugi damă.

De la blugii boyfriend pentru a crea ansamblul perfect pentru birou până la trecerea de la zi la noapte a blugilor skinny, nu ducem lipsă de modalități de a face ca blugii să arate șic. Indiferent de stilul tău preferat de blugi damă, există o modalitate de a-i face acești pantaloni damă să arate la fel de elegant cum îți dorești. Folosind trucuri simple, cum ar fi adăugarea unui blazer și a tocurilor sau asocierea unui tricou grafic cu o jachetă mai elegantă, aceste stiluri elegante pot amplifica orice pereche de blugi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Nu-ți fie teamă să fii îndrăzneață, încearcă ceva nou și schimbă-te. S-ar putea să descoperi că bluza pe care ai împins-o în fundul dulapului tău arată uimitor cu blugii tăi evazați cu talie înaltă. Posibilitățile sunt cu adevărat infinite, dar am adunat șapte look-uri diferite pe care să le încerci mai jos.

1. Top cu volane + tocuri + blugi skinny

Un mod ridicol de ușor de a îmbrăca perechea ta preferată de blugi damă skinny este cu un top cu volane amuzant și luminos și tocuri. Încearcă să-ți asortezi topul cu accesoriile pentru un look cu adevărat coordonat pe care îl poți purta la birou, într-un apel Zoom sau la un brunch.

2. Top alb + Blazer imprimat + Blugi rupți negri

Una dintre cele mai simple modalități de a îmbrăca o pereche clasică de blugi damă skinny negri este cu un blazer șic. Distrează-te cu el și alege un model mai degrabă decât o culoare solidă. Aceasta este o modalitate excelentă de a condimenta un simplu tricou alb.

Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii

3. Top cu mânecă bufantă + geantă structurată + blugi lungi

Topul cu mânecă bufantă este o modalitate amuzantă de a adăuga un pic de fler la orice look din denim. Dacă ai o pereche de blugi damă mai lungi în dulap, încearcă să adaugi o mânecă bufantă și o geantă structurată pentru un ansamblu ușor și elegant. Adaugă niște tocuri sau botine cu toc pentru un plus de eleganță.

4. Amestec de modele + tocuri + blugi boyfriend

Distrează-te cu look-urile tale din denim și încearcă amestecul de modele în partea de sus. Asocierea dungilor cu florile este o modalitate ușoară de a obține acest look și de a testa dacă nu ești sigură ce modele ar putea arăta cel mai bine împreună. Adaugă o pălărie și niște tocuri și ești gata de plecare.

5. Tricou grafic + jachetă + blugi evazați

Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare

Deși s-ar putea să nu pară că un tricou grafic și blugii evazați pot fi îmbrăcate cu succes, cu siguranță că pot. Adaugă doar o jachetă mai frumoasă, niște botine cu toc și o geantă clasică și ți-ai îmbunătățit instantaneu look-ul de blugi. (Un pic de ruj roșu ajută și el).

6. Blazer într-o singură culoare + tocuri + blugi skinny

Dacă vrei să păstrezi lucrurile clasice, dar totuși să îți îmbraci frumos blugii skinny, încearcă să adaugi un blazer simplu într-o singură culoare, tocuri și o geantă structurată. Acest look este un go-to pentru atât de mulți – și pe bună dreptate. Îți permite să îmbraci cu ușurință aproape orice pereche de blugi damă pentru o ținută cool, casual și totuși potrivită pentru muncă.

Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an!

7. Top cu umerii goi + tocuri + blugi skinny cu talie înaltă

Lasă soarele să strălucească pe umerii tăi. Încearcă să combini un top fără umeri cu blugii tăi favoriți cu talie înaltă. Apoi, adaugă o curea, tocuri și un pic de culoare pe buze și ești gata de plecare. Pentru a face acest look mai casual, de asemenea, poți schimba tocurile cu adidași!

Sursa foto: Photo by Eduardo Pastor on Unsplash


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri