3 Octombrie 2022 publicat în Moda 1 share-uri

Nu e amuzant când te uiți la pozele tale vechi și ești total uimită de stilul vestimentar pe care l-ai adoptat în trecut? Unele alegeri te-ar putea nedumeri complet astăzi - de ce ai purtat acei pantaloni? Cum ai intrat în posesia acelei rochii? De ce ți-ai cumpărat un tricou cu ACEL mesaj? Ei bine, trebuie să știi că stilul tău de atunci se reflectă în alegerile prezente. Iată de ce îți oferim câteva sfaturi de invidiat pentru ținute de toamnă confortabile și la modă, care vor pune în valoare destinația „călătoriei” tale în lumea fashion: o TU cu adevărat WOW!

Fiecare vârstă are preferințele ei, la fel cum există un sezon pentru fiecare ținută - însă noi credem că mai depinde și de cum potrivești aceste detalii la „tu de astăzi”. Stiliștii pot face recomandări specifice, dar ține de tine să le adaptezi nevoilor, dorințelor și, evident, bugetului proprii. Certitudinea noastră? Există multe articole comode, în trend și la prețuri accesibile care ți se vor potrivi perfect.

La 20 de ani, croielile oversize sunt în vizor

Știm că în această perioadă totul este supradimensionat: de la sentimente la haine… în special hanoracele. Sunt largi, confortabile și extrem de ușor de integrat în ținute. Dar partea cea mai bună de-abia acum vine: alungă toate limitările din mintea ta! Aceste piese se potrivesc perfect cu rochiile, fustele, blugii sau... pot deveni chiar ele rochii. Pare că ți-ai găsit preferatele toamna aceasta, nu?

Peste 30 de ani, alege pantaloni palazzo pentru eleganță și confort

Odată depășit pragul de 30 de ani, multe persoane preferă să nu iasă în evidență prin îmbrăcăminte. Dar de ce să nu?! Există o varietate atât de mare de stiluri de care să profiți, mai ales că eleganța și confortul merg de minune împreună. Poți opta pentru pantalonii palazzo, disponibili în atâtea culori și imprimeuri! Îți vindem un alt pont: cămășile casual, cu 2-3 nasturi lăsați descheiați, se potrivesc perfect (ca piesă vestimentară mix & match) cu pantalonii palazzo confecționați din diverse materiale (precum lâna sau bumbacul), ce oferă libertatea de-a fi exact cum îți dorești să fii.

Pentru 40 de ani: cardiganele versatile asigură un look stilat

În acest moment al vieții tale, știm cât de mult contează versatilitatea pentru tine! Ai nevoie de articole vestimentare deopotrivă elegante și casual, ce pot fi purtate într-o varietate de situații, de la plimbări în parc la întâlniri importante. Surpriză! Noi credem că le-am găsit! Este vorba de cardiganele lungi. Se potrivesc atât cu cămăși, dar și cu tricouri sau bluze lejere. În plus, pot fi folosite pe post de jachetă când temperaturile sunt mai blânde, sau în combinație cu geacă/palton, când frigul se face simțit.

50 de ani și nu numai: o rochie casual nu are vârstă

Dacă ai peste 50 de ani și iubești unele articole vestimentare, dar îți par prea „tinerești”, nu uita că rochiile, indiferent dacă sunt sport, casual sau chiar clasice, pot fi extrem de confortabile. În plus, nimeni nu te obligă să porți tocuri, ceea ce e grozav. Pantofii sport sau pantofii comozi pot fi o opțiune foarte iubită în zilele noastre - de asemenea, nici măcar nu e una costisitoare.

Bonus: Dă o șansă combinației între blugi și bluze supradimensionate. S-ar putea să fii surprinsă de cât de mult îți place!

Fiecare etapă a vieții e prea specială pentru a te rezuma la haine banale. Nu uita că poți folosi oricând internetul pentru a descoperi cele mai noi tendințe în segmentul fashion. Bucură-te de modă și fă ca acest sezon să fie al tău! În plus, avem un mesaj special pentru tine: am găsit un stilist de modă online gratuit, rapid și de încredere, pentru care totul este despre tine, stilul tău și dispozițiile pe care vrei să le transmiți prin vestimentație!

Încearcă GLAMI Quiz și… ne vei mulțumi mai târziu. Este o funcționalitate a GLAMI.ro, cea mai importantă platformă online europeană de descoperire a modei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri