Calvin Klein lansează campania Toamna 2022, cu o distribuție extinsă de persoane care influențează mediul cultural

Campania Toamna 2022 Calvin Klein prezintă o distribuție globală în decoruri reale, cu câteva surprize. Cu cele mai noi produse din gamele Underwear și Jeans, colecția de articole esențiale originale este concepută pentru a fi purtată zi de zi și actualizată pentru prezent.

Filmată și regizată de Alasdair McLellan, campania surprinde distribuția în cele mai actuale stiluri, gândite și perfecționate pentru acest sezon. Moderne, minimale și senzuale, fotografiile redau tipul de imagini pentru care brandul este cunoscut, surprinzând adevărata încredere a fiecărui talent. Seria episodică de videoclipuri prezintă talente care se intersectează într-o lume Calvin Klein în care activitățile de rutină – de la antrenamente la spălat rufe și la luat masa de unul singur – sunt orice altceva decât banale.

În campanie este actorul și regizorul Chloë Sevigny, compozitorul și actorul Dominic Fike, artistul și interpretul global JENNIE, actorul, interpretul și compozitorul Michaela Jaé Rodriguez, actorul și activistul Susan Sarandon și actorul, producătorul Yahya Abdul-Mateen II alături de modelele Akon Changkou, Efron Danzig, Fran Summers, Kade Holt, Lila Moss, Precious Lee și Rianne Van Rompaey.

Noile stiluri Underwear și de loungewear prezentate în campanie includ Embossed Icon, logo-ul semnătură reimaginat într-un design în relief repetitiv, și Bonded Flex, care oferă confort fără armătură, cu suport inovator din tricot fără cusături, ambele realizate dintr-un amestec de materiale reciclate. Noile siluete Modern Cotton, inclusiv o braletă pe un singur umăr, actualizează unul dintre cele mai emblematice stiluri Calvin Klein. Modern Cotton Naturals oferă nuanțe și tăieturi noi și sunt realizate cu fibre mai durabile.

Blugii canalizează spiritul tineresc al anilor ’90 și se remarcă prin funcționalitate, texturi dinamice și proporții actuale. Denimul original de designer a evoluat.

Credit Campanie:

Regizat și fotografiat de Alasdair McLellan

@calvinklein

#mycalvins


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri