Pandemia de coronavirus care s-a instalat la nivel global începând cu anul trecut a dus la apariția unor transformări numeroase. Au fost afectate toate domeniile vieții, iar sectorul economic a fost unul dintre cele mai afectate.

În ceea ce privește desfășurarea activității la locul de muncă, tendința a fost și este în continuare aceea a trecerii la munca la distanță, în mediul online. Pentru a face față acestei situații deosebite, poate fi nevoie de anumite schimbări în rutina de muncă zilnică, respectiv în ținuta de la locul de muncă devenit acum biroul de acasă.

Ce încălțăminte este potrivită pentru biroul de acasă?

Dat fiind că locul de muncă și „acasă” au devenit unul și același loc, este nevoie de o adaptare la noile condiții de muncă. Chiar dacă ținutele pe care le ai atunci când desfășori munca la distanță nu mai trebuie să fie unele la fel de elegante ca înainte, este indicat să păstrezi o ținută decentă, confortabilă, dar în același timp o ținută cu care te poți prezența și la eventualele ședințe la care trebuie să participi online, cu video. O rochie casual sau o pereche de pantaloni cu o cămașă pot face față întotdeauna oricărei situații neprevăzute de la locul de muncă de la distanță. Însă pentru un confort sporit, cel mai important este ceea ce ai în picioare. Pentru a te simți confortabil, poți alege cu încredere o pereche de papuci pe answear.ro. Aceștia îți vor asigura nu numai comoditatea de care ai nevoie pentru a face față cu bine sarcinilor de lucru, ci și libertatea de mișcare și aspectul practic pe care trebuie să îl aibă o pereche de încălțăminte în acest caz. Munca de la biroul de acasă îţi oferă opţiuni numeroase pe parte de vestimentaţie. Poţi lăsa în urmă elementele protocolare, şi poţi purta papuci pufoşi şi călduroşi sau poţi alege să porţi încălţămintea cu toc înalt.

De ce sunt pantofii Birkenstock cei mai potriviți pentru munca la distanță?

Atunci când trebuie să lucrezi multe ore în același loc ai nevoie de un confort ridicat. Pentru a te simți foarte bine în ceea ce porți, o pereche de pantofi Birkenstock pe care îi poți alege de pe https://answear.ro/m/birkenstock, este ideală. Aceștia sunt recunoscuți drept „cei mai comozi pantofi din lume”, purtătorii având avantajul ca aceștia să se muleze după forma piciorului pe care o au. Cu o astfel de pereche de pantofi în picioare, orele nenumărate în care stai în fața calculatorului, în biroul de acasă, devin mai plăcute, iar picioarele nu vor fi atât de obosite, deoarece ai încălțămintea perfect adaptată la forma pe care o au acestea.

Ce alte modele de pantofi pentru munca la distanță?

Pentru munca la distanță poate fi potrivită și o pereche de sneakers, o pereche de teniși sau chiar o pereche de șlapi pe care îi poți găsi pe https://answear.ro/m/nike. Acestea trebuie să complete ținute lejere, dar nu uita că, în același timp, trebuie să fii pregătit pentru orice întâlnire virtuală pe care o poți avea sau pentru orice provocare la care ești supus la locul de muncă de acasă. Cel mai potrivit model de pantofi pentru munca la distanță este acela în care te simți confortabil și care îți reflectă stilul și preferințele personale.

Sursa foto: answear.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri