Pentru că pe piață există numeroase modele, în diferite culori și texturi, alegerea genții office devine o sarcină ce-ți poate pune probleme. Cum o alegi astfel încât să se potrivească hainelor tale? Iată câteva reguli de care e bine să ții cont:

Ținuta de birou se definește ca fiind clasică, atent aleasă până în cele mai mici detalii și obligatoriu trebuie să inspire rafinament. Dacă printre piesele vestimentare cele mai populare se numără cămășile și pantalonii la dungă sau fustele conice, în ceea ce privește accesoriile geanta trebuie să se încadreze perfect în look-ul office și, pe deasupra, să fie practică și elegantă.

Pentru că pe piață există numeroase modele, în diferite culori și texturi, alegerea genții office devine o sarcină ce-ți poate pune probleme. Cum o alegi astfel încât să se potrivească hainelor tale? Iată câteva reguli de care e bine să ții cont:

Pune preț pe calitate

Înainte să stabilești modelul sau culoarea, ai grija ca geanta să fie de calitate. Optează pentru piele naturală, în locul materialelor sintetice, care pot avea un aspect ieftin. Investește într-o poșetă cu finisaje precise, care să nu agațe. Dacă îți dorești să fie de firmă, poți arunca o privire pe gentile de damă Michael Kors, cu modele ideale pentru a completa ținuta ta de birou.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ? Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Geanta office, elegantă și practică

Geanta office trebuie să fie elegantă și practică în același timp. Aceste două caracteristici trebuie să primeze. În cazul în care vrei să o poți folosi tot timpul, indiferent de combinațiile de culori pentru care optezi, atunci mergi pe varianta simplă, neagră. Va fi simplu de asortat și va completa cu succes orice outfit ales de tine pentru a merge la birou.

Dacă nu-ți dorești o geantă neagră, atunci mai există varianta bejurilor, de la camel sau cappuccino, până la coniac sau maro închis. Acestea îți vor oferi un aer și mai modern. În ceea ce privește definiția de practic, e lesne de înțeles că plicul sau geanta mica tip poștaș nu-și găsesc locul în acest caz.

Dimensiunile genții office: mare, medie, niciodată mică

În funcție de nevoi, preferințe și statura ta, poți opta pentru o geantă de birou mare sau una medie. Poșeta mare este cea care măsoară de regulă peste 40 cm lățime și este potrivită dacă vrei să iei cu tine laptopul, agende, anumite mostre și alte obiecte necesare desfășurării activităților tale. Atenție, evită aceste dimensiuni care ești o persoană minionă, căci vei părea disproporționată.

Cum să alegi componente pentru baia ta Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Și geanta medie, de aproximativ 30 de centimentri este numai bună de luat la birou. Va fi suficient de încăpătoare încât să-ți poți lua cu tine portfardul, un parfum, să-ți ții telefonul, cheile, o agendă și alte obiecte necesare.

Variante de genți pentru ținuta de birou

Modelele de genți office la care poți să apelezi țin strict de preferințele tale. Iată câteva idei:

Geanta tip servietă

Se încadrează în varianta mare de poșetă pentru birou, în care încap laptopul, agendele, documente și alte obiecte personale. Avantajul este că nu se demodează și este alegerea ideală dacă vrei să obții un look business, care să iasă în evidență. Alege una neagră sau bleumarin, din piele naturală și poart-o cu un costum în linii masculine, o cizmă cu vârf ascuțit și un palton clasic.

De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Geanta cu barete duble

Ideală de ținut pe braț sau în mână, acest model de geantă îți oferă un plus de eleganță. Ai grijă să fie din piele dură, să poți depozita în ea obiectele personală, fără să se deformeze. Dacă intenționezi să o porți pe antebraț, nu o încărca prea mult, căci riști să te doară mâna.

Geanta cu imprimeu

Extrem de modernă, o geantă animal print, de exemplu, te va scoate cu siguranță din anonimat. Asorteaz-o unei ținute all black sau all white și lasă geanta să fie vedeta. Modelul poate varia, însă cea ideală este varianta cu mâner dublu.

Elegantă, clasică și încăpătoare, cam așa trebuie să fie geanta ta de birou. Evită culorile stridente sau combinațiile cu lanțuri metalice și alte accesorii. Mergi la minimalism și simplitate, pentru a fi sigură obții un look feminin și rafinat, potrivit pentru o femeie de carieră.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Sursă foto fr si main: Photo by Jonathan Francisca on Unsplash


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri