Fie că vorbim de rochii de ocazie, rochii tricotate, rochii office sau rochii casual, modele clasice sau de bază, acestea nu trebuie să lipsească din dulapul tău.

Rochia a fost, este și va rămâne emblema feminității, iar din acest motiv nu se va demoda niciodată. Rochiile pot fi purtate în multe feluri și sunt de multe tipuri. Fie că vorbim de rochii de ocazie, rochii tricotate, rochii office sau rochii casual, modele clasice sau de bază, nu trebuie să lipsească din dulapul tău. În acest fel, vei putea face față cu brio fiecărui eveniment din viața ta.

Mai jos, îți vom prezenta tipurile de rochii pe care toate femeile ar trebui să le aibă în dulap.

Rochia office

Rochia office sau rochia business este tipul de rochie potrivit pentru întâlnirile de afaceri sau cele de la birou. În general, dimensiunea lor este midi, iar croiala este realizată astfel încât să ofere un nivel ridicat de comoditate, dar și un aspect elegant și sofisticat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Mai mult decât atât, rochiile office pot fi purtate nu doar la birou, ci și la petrecerile corporate la care participi.

Rochia casual

Începând cu rochiile lungi din materiale vaporoase și diafane, pe care le poți asorta cu pălării mari, până la cele scurte, tip sac sau cele cu imprimeuri colorate, rochiile casual reprezintă alegerea ideală atunci când îți dorești comoditate.

De asemenea, rochiile casual pot fi accesorizate cu botine, geci de piele și eșarfe, pentru anotimpurile mai reci, cum ar fi toamna sau iarna. Optează pentru rochii casual Donna Fashion și simte-te confortabil! 

Rochia tricotată

Rochia tricotată reprezintă un must-have al garderobei unei femei pentru că este foarte comodă și extrem de potrivită sezonului rece. De asemenea, acest tip de rochie arată foarte bine combinată cu botine sau cu cizme. Cu un astfel de look, sigur vei atrage toate privirile.

Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume  Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Ține cont că acest gen de rochie nu se potrivește la petreceri sau ocazii speciale, dar este perfectă pentru birou sau ieșirile cu prietenii.

Little Black Dress

Rochia clasică, neagră este vedeta garderobei tale prin simplitatea ei, potrivindu-se astfel în foarte multe contexte. De la o ieșire în club, o întâlnire, o petrecere sau un eveniment cu prietenii, rochia clasică neagră este mereu potrivită.

Principalul avantaj al acestei rochii este versatilitatea ei, astfel încât poate înlocui mai multe categorii de rochii. Spre exemplu, accesorizata corect, o rochie neagră poate fi purtată la un eveniment, înlocuind astfel diverse modele de rochii de ocazie.

Mai mult decât atât, o rochie neagră accesorizata minimal cu o pereche de pantofi stiletto într-o culoare mată și bijuterii discrete, este perfectă pentru a atrage atenția în orice loc te vei afla.

Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux

Rochia de petrecere

Pentru rochiile de petrecere nu există un tipar standard, însă toate femeile au cel puțin o rochie în garderobă în care se simt bine la o petrecere. Fie că este o rochie scurtă sau una care scoate în evidență formele corpului, cel mai important lucru este încrederea pe care o oferă. Cele mai folosite modele de rochii de petrecere sunt cele scurte pentru că oferă comoditate și libertate în mișcările care presupun muzică și dans.

Aceste tipuri de rochii sunt o necesitate pentru fiecare femeie. Ele pot fi găsite cu ușurință atât în magazinele fizice cât și în cele online, cum ar fi DonnaFashion.ro. Orice alegeri vei face este de preferat să ai câte un exemplar din fiecare categorie prezentată mai sus. Astfel, vei putea face față fiecărei situații.

Brandul de suplimente Good Routine®, creat de Secom® Healthcare Group, își extinde prezența pe piața internațională prin listarea pe Amazon Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin

Foto fr si main: By Maksim Shmeljov /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri