5 Februarie 2020 publicat în Moda 57 share-uri

Când spui iarnă, te gândești instantaneu la pulovere și, mai mult decât atât, la cele groase, care vor adăuga volum ținutei tale.

Sezonul rece vine la pachet cu fel de fel de provocări, iar una dintre cele mai mari este găsirea hainelor potrivite. Asta mai ales pentru că schimbările climatice au dat peste cap atât de puternic vremea și anotimpurile, încât de multe ori pleci de acasă iarna, la prânz e primăvară, iar seara toamnă târzie. Tocmai de aceea provocarea de a găsi hainele perfecte este mai grea decât a fost până acum.

Desigur, când spui iarnă, te gândești instant la pulovere  și, mai mult decât atât, la cele groase, care vor adăuga volum ținutei tale. 

Însă noi suntem aici să îți povestim despre mai multe tipuri de pulovere pe care le poți cumpăra, în funcție de materialul din care sunt făcute și ocaziile la care poți să le porți. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

De ce să ții cont atunci când îți cumperi un pulover?

Decizia achiziționării unui pulover nu este atât de ușoară precum pare. În rândurile următoare îți vom spune de ce să ții cont atunci când mergi la cumpărături pentru pulovere: 

  • perioada în care îl cumperi: dacă ai un buget în care să te încadrezi, cel mai bine este să le cumperi după ce trece sezonul rece și astfel vei avea parte de reduceri destul de consistente. Un dezavantaj ar fi aici faptul că poate nu vei găsi mărimea ta sau culoarea preferată; sau poate până în următorul sezon rece vor ieși din tendințe. Depinde doar de tine dacă vrei să te supui acestor riscuri sau nu.
  • tipul puloverului pe care vrei să îl cumperi: mai gros, mai subțire; lung, scurt; 
  • culoarea este iar o parte importantă a deciziei, pentru că trebuie să se asorteze atât cu restul garderobei, cât și cu piele și culoarea părului;
  • forma puloverului este din nou importantă, pentru că îți va pune sau nu în valoare calitățile. 

Acestea sunt, din punctul nostru de vedere, criteriile după care să alegi puloverele care să îți țină de cald pe timp de iarnă.

Tinerețe înseamnă fluiditate - iar pentru piele, tinerețe înseamnă acid hialuronic! Stiluri parentale – tipuri, caracteristici si recomandari Testosteron – rol, valori normale

Haide acum să vezi ce îți recomandăm în funcție de ocazii la care poți să le porți.

Tipuri de pulovere pe care să le ai

După cum spuneam și în rândurile de mai sus, ocazii în care să porți pulovere sunt cu dumiumul, la fel și modele pe care să le adaptezi în funcție de situații. Haide, așadar, să vedem care sunt cele mai comune dintre ele.

1. Pentru birou

Situație în care vei alege unul care să ducă spre stilul smart-casual. Iar uneori, dacă situația o cere, chiar unul care să ducă spre stilul elegant. Asta înseamnă că vei alege unul dintr-un material mai subțire, poate chiar asortat cu o cămasă pe sub el. Dacă îi adaugi și o bijuterie discretă sau o brosă, cu siguranță vei ieși în evidență.

Asemenea pulovere s-ar putea să le găsești la categoria de business sau smart-casual. Partea bună la ele este că se vor potrivi și ieșirilor la cină sau întâlnirilor cu prietenii, după job. Versatile fiind, le poți lua și la zile de naștere sau ieșiri cu familia. 

Împreună în arte și simțiri „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an

2. Pentru cabane sau mers la munte

O escapadă din oraș nu a stricat nimănui niciodată, chiar dacă vorbim de o zi sau câteva ore sau un weekend sau mai multe zile.

Pentru asemenea ocazii parcă există pulovere special fabricate. Sunt cele groase, croșetate parcă de bunica, lejere în același timp și care par extralargi. Sau poate chiar sunt extralargi. Pentru că atunci când vrei să iei o pauză de la grijile cotidiene, și hainele trebuie să exprime starea ta de spirit. 

Iar a fi confortabilă câteva ore sau zile departe de casă este o parte importantă a relaxării alături de cei dragi. Din fericire, găsești peste tot aceste pulovere largi, călduroase și comode. 

3. Pentru petreceri

Da, știm, de obicei petrecerile din timpul iernii au loc înauntru, așa că un pulover ar fi, cu siguranță, prea gros pentru o asemenea ocazie. Noi suntem totuși aici pentru a-ți arăta că nu e tocmai așa. Pentru că atunci când ne referim la pulovere pentru petreceri, ne referim la cele mai subțiri dintre ele, poate chiar și cu un fir strălucitor, care să se potrivească contextului. 

Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața? Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii

Bluzele dintr-un anumit material sau cu o anumită textură pot să intre la categoria pulovere, tocmai de aceea le recomandăm la petreceri sau ieșiri cu compania în oraș. Sau poate chiar nunți sau botezuri. Depinde de ce ocazii se ivesc.

Preferatul tău care este? Al nostru e cel al bunicii, de mers la cabane sau la munte în general.

Foto fr si main: Photo by Laura Chouette on Unsplash


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri