Printre piesele vestimentare preferate la început de toamă, cardiganul se află la loc de cinste.

Cele mai multe dintre noi iubesc toamna pentru simplul fapt că pictează natura în cele mai hipnotizante culori. Eu iubesc toamna pentru că mă încarcă cu o energie ieșită de comun, mă ajută să îmi duc planurile la bun sfârșit și mă îndeamnă să zâmbesc pe stradă fără un motiv anume.

Și mai iubesc toamna pentru că îmi plac diminețile răcoroase la cafea și hainele care mă încălzesc atunci când pornesc la drum. Printre piesele vestimentare preferate se numără cardiganul.

Cardigan culoarea cuprului

Deși, cum dă puțin frigul, orașul capătă nuanțe de gri și negru din cauza oamenilor care preferă hainele închise la culoare, eu încurajez purtarea nuanțelor puternice cu care vine toamna la pachet.

Așa că am ales ca prim model un cardigan din tricot neted și elastic, de culoarea cuprului, fără închidere, dar prevăzut cu buzunare laterale. Este ideal pentru zilele răcoroase de toamnă, când dimineața și seara temperatura scade drastic, iar la prânz e vreme de rochiță.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vei adora instantaneu aceste modele de unghii: 20 de modele superbe de manichiură pentru Paște și primăvară Blugii cargo - din nou în tendințe! 10 modele de jeanși moderni, cu buzunare în stil cargo Geanta micro - drăgălășenia întruchipată în materie de genți! 10 modele de genți micro care se poartă chiar acum

Il poti vedea aici

Cardigan trei sferturi

Cardiganul este o piesă vestimentară versatilă. Se mulează pe toate stilurile, pe orice tip de siluetă și îți poate ține companie la evenimente din zi și din noapte.

Alege un cardigan într-o nuanță care știi că se potrivește în orice situație, cum este negru sau gri. Și dacă tot spuneam că oamenii preferă hainele închise la culoare, tonurile de negru și gri, eu recomand cardiganul într-o nuanță de gri deschis.

Il poti cumpara de aici

Cardigan din tricot gros

Nu strică niciodată să ai în dulap un cardigan gros. Pentru că de câțiva ani buni nu mai știm la ce să ne așteptăm de la vreme, toamna poate să aducă cu ea chiar și câțiva fulgi de nea, așa că un cardigan din tricot gros o să își vină în ajutor când ești luată pe nepregătite.

Manichiura cu efecte ombre sau gradient - la fel de seducătoare și în această primăvară: 20 de modele superbe (și în tendințe) de unghii ombre și gradient Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback Geanta cu mâner statement- piesa de rezistență a acestui sezon! 10 modele atrăgătoare de genți ce pot fi purtate în mână

Bineînțeles că am căutat un cardigan de o culoare plăcută, în care să îți fie mai mare dragul să stai. Galben închis este și el o nuanță de toamnă în care ar fi bine să te prindă anotimpul friguros.

Il poti achizitiona de aici

Cardigan oversize

Hainele oversize nu au ieșit din tendințe și nici nu cred că sunt șanse să se întâmple prea curând... sau vreodată. Ne plac hainele oversize pentru că acoperă micile imperfecțiuni, dar și pentru că ne oferă libertate în mișcare. În plus, sunt ușor de asortat.

Un cardigan oversize este cel pe care îl ții tot timpul la vedere, în cuierul de pe hol. Poți să îl iei peste rochie, peste fusta și bluză, peste cămașă și pantaloni eleganți, pentru blugi și cu pantofi cu toc sau adidași.

De la puncte minimaliste la buline maxi - manichiura cu puncte este manichiura sezonului! 25 de modele de unghii superbe, moderne, cu puncte Fusta maxi - poate singura piesă vestimentară care nu trebuie să îți lipsească din garderobă în primăvara 2023! 10 modele de fuste maxi în tendințe Pe locuri, fiți gata....sport! Modele de pantofi ideali pentru alergare

Cardiganul oversize este disponibil aici

Nu-i așa că anotimpul friguros este mai frumos când ai un cardigan cu tine?

Foto fr si main: By Anna Demianenko /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri