8 Mai 2019 publicat în Moda 1 share-uri

Când afară e vreme ploioasă, utilitatea și funcționalitatea hainelor tale e la fel de importantă ca și designul lor.

Atunci când știi că vei avea parte de o zi ploioasă, poate fi dificil să alegi o ținută potrivită atât cu vremea, cât și cu gusturile tale. Când afară e vreme urâtă, utilitatea și funcționalitatea hainelor tale e la fel de importantă ca și designul lor. În definitiv, rolul hainelor pe care le porți este de a te proteja de intemperiile vremii. 

Asta nu înseamnă însă că trebuie să faci compromisuri în privința aspectului ținutei tale. Dimpotrivă, perioadele mai mohorâte ale anului pot fi o oportunitate de a deveni creativă cu lucrurile pe care le porți. Iată trei modele de ținute din care te poți inspira pentru zilele ploioase ale anului:

O ținută pentru vreme rece

De multe ori zilele ploioase sunt însoțite și de temperaturi foarte scăzute, așa că e bine să fii pregătită pentru asta cu o jachetă care să te protejeze de frig, cum ar fi acestea. De asemenea, ar fi o idee bună să completezi jacheta și cu o pereche de pantaloni strâmți, de culoare închisă, care să îți țină de cald, dar care să îți permită să te miști lejer, întrucât mobilitatea prin oraș e mult îngreunată când afară plouă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma

Ca să-i adaugi ținutei tale un strop de culoare, poți opta pentru o pentru o pereche de cizme viu colorate, dublate de o eșarfă și o umbrelă de aceeași culoare. Astfel, vei realiza un efect cromatic plăcut, atenuând nuanțele închise cu culori vii, creând niște accente interesante de culoare.

O ținută ușoară pentru zilele ploioase și calde
 

Uneori poate fi o idee bună să creezi o antiteză completă între îmbrăcămintea ta și mediul înconjurător, cu atât mai mult în zilele ploioase și triste. Nu toate zilele umede sunt și foarte reci, așa că atunci când vremea o permite, te poți orienta către o ținută mai lejeră, dar în același timp elegantă prin simplitatea sa.

Optează pentru o bluză ușoară de culoare albă, cu umerii decupați, la care să alături o pereche de blugi albaștri, simpli. Pentru încălțăminte, poți merge pe o pereche de pantofi sport, într-o culoare deschisă. Ca să îți completezi ținuta, alege o umbrelă transparentă, care să îți pună în evidență hainele. 

2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

O ținută pentru birou

Drumul spre serviciu poate fi destul de lung, în special în zilele ploioase, așa că ar trebui să te asiguri că ești bine îmbrăcată. Asta nu înseamnă neapărat că trebuie să optezi pentru ținută sumbră și închisă la culoare, însă nu ar trebui nici să abuzezi de culorile stridente sau țipătoare. 

Poți opta pentru un trenci de culoare albă sau crem, la care să alături o pereche de pantaloni de culoare închisă și o pereche de pantofi fără toc. La final, poți alege o umbrelă într-o culoare aprinsă, care să facă contrast cu vremea de afară și o geantă neagră, în ton cu pantalonii și încălțămintea.

Astfel, vei îmbina eleganța cu utilitatea, dar și cu creativitatea, creând o ținută potrivită pentru birou, suficient de călduroasă și confortabilă, dar și creativă în același timp.

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Sursă foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri