Dacă te-ai plictisit de ținutele sobre, poți încerca să îmbraci niște salopete elegante pentru a obține un outfit remarcabil la diversele evenimente unde trebuie să fii prezentă.

Primăvara asta pare că ne dă de furcă mai mult decât am fi anticipat. Rochiile încă așteaptă în dulap să fie scoase la defilare, dar avem încredere că în curând vom putea lua din garderobă acele ținute faine care ne plac. Pentru că sezonul ăsta atât de schimbător în privința temperaturilor înseamnă să fim ceva mai precaute în alegerea hainelor. Astfel ne-am gândit să îți oferim o alternativă comodă și sigură pentru ținutele de ocazie din această perioadă.

Salopetele sunt o opțiune chic de îmbrăcat la evenimentele la care trebuie să participi. Iată mai jos câteva recomandări - pe cât de diferite, pe atât de atrăgătoare.

Salopetă verde închis de ocazie

Din stofă ușor elastică și cu aplicații de dantelă cu model floral în zona bustului, această salopetă este strâmtă pe corp, dar arată formele frumos și rafinat. Simplă, dar de impact este realizată din poliamidă și are o croială seducătoare cu un design cool. Are mâneci lungi, dispune și de buzunare, plus un decolteu adânc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni

O poți comanda aici

Salopetă roșie mulată

Această salopetă are spatele decupat și pantaloni conici drepți. Se remarcă prin mânecile scurte cu volane feminine în zona umerilor. Din crept stretch, poate deveni o ținută perfectă de primăvară pentru că este confecționată dintr-un material subțire. O poți găsi și pe negru, dacă vrei ceva clasic sau poți rămâne la roșu, dacă alegi ceva mai sexy.

O poți comanda aici

Salopetă neagră cu curea

Din material satinat în linii verticale, salopeta StarShiners este una extrem de elegantă - prin materialul satinat fin la atingere, prin cureaua decorativă și prin partea de sus petrecută, care imită un sacou. Cu decolteu discret parte în parte în V poate reprezenta o ținută office de succes - este casual, are pantaloni lungi, închidere cu capse, nasture și fermoar; fabricată în România.

Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

O poți comanda aici

Salopetă cu volane la mâneci

Poți să ieși în evidență cu o salopetă specială pentru evenimente: este mulată, într-o culoare atractivă verde petrol și are volane la mâneci. Talia este marcată prin cusături ornamentale în pliuri la bust, salopeta având și buzunare funcționale și spatele decupat pentru un aspect captivant.

O poți comanda aici

Salopetă cu umerii goi

Extrem de feminină ni s-a părut o salopetă crem pe umeri cu croială mulată din stofă ușor elastică. Are și aplicații de dantelă pentru un efect de finețe, prețios, fiind confecționată din stofă ușor elastică în linii minimaliste. Cu mâneci scurte și închidere cu fermoar la spate poate deveni un outfit versatil.

O poți comanda aici

Salopetă fără mâneci cu croială evazată

Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Inedită este și salopeta cu croială evazată - albastră, fără mâneci și confecționată din material subțire neelastic este cu siguranță un model extrem de interesant, perfect pentru când se impune un dress code special. Este lungă, ideală pentru sezonul de primăvară-vară, ajutându-te să obții simplu și rapid un look modern.

O poți comanda aici


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri