9 Mai 2019 publicat în Moda 16 share-uri

Pentru domnițele cărora le plac lucrurile elegante și comode: sandale minunate în care să pășească încrezătoare, ce le fac să arăte spectaculos.

După atâtea zile cu ploi, parcă ne-am orienta către gânduri mai pozitive și vreme mai prietenoasă. Dacă tot vine vorba despre schimbări în atitudine și înfățișare, mai că ne-ar plăcea să credem că e cazul să trecem la lucruri mai comode, mai plăcute, mai elegante. Iar sandalele cu siguranță că fac parte din “provocările” acestui sezon. Asta pentru că fie nu ne mai place ce avem, fie nu găsim ceva care să ne fie pe plac. Dacă te-ai săturat să cauți acea pereche de încălțăminte în care să te simți și să arăți grozav îți lăsăm mai jos niște propuneri.

Sandale negre sidefate cu toc lat și gros

Când ne gândim la sandale elegante, ne gândim la unele într-o nuanță versatilă. Și dacă sunt negre cu sclipici, atunci cu siguranță că sunt grozave. Sunt și comode pentru că au tocul gros, sunt cu glitter și din piele eco. Această pereche de încălțăminte se închide cu cataramă și are o curea îngustă și subțire. Cu siguranță sandalele astea se văd grozav cu o fustă sau o rochie de primăvară.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de dragoste: Ce semn arată că sunteți suflete pereche? 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Le poți vedea aici

Sandale din piele cu deschizătura în față

O pereche de sandale la fel de interesante și rafinate ni s-a părut modelul de la Aldo. Bej, din piele naturală, aceste sandale au un aspect fin și discret. În partea din spate au o baretă, iar în față și în lateral au crăpături care evidențiază plăcut piciorul. Închiderea se face tot cu cataramă, iar culoarea nude este una delicată.

Le poți comanda aici

Sandale comode tip espadrile

Cu o notă ușor sport, aceste sandale tip espadrile wedge de piele întoarsă pot completa cu inspirație o ținută cu o pereche de pantaloni sau jeanși. Bleumarin, cu platformă joasă, model uni și stil casual, această pereche de încălțăminte are niște cusături ornamentale care evidențiază frumos designul.

SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni

Le poți vedea aici

Sandale stil grecesc cu platformă

Platformele roșii - o pereche de sandale super comode, cu închidere sigură cu cataramă, cu talpă înaltă stil wedge. Ne plac pentru combinația de culori bej-rosu, dar mai ales pentru că sunt ideale pentru sezonul mai călduros care se anunță. Plus că se pot accesoriza cu orice tip de look.

Le poti comanda aici

Sandale aurii din piele ecologică

Aceste sandale aurii sunt mai degrabă potrivite pentru ținute de evenimente, de seară, de cocktail. Și cu siguranță că vei avea nevoie de așa ceva pentru că petrecerile în grădină sunt grozave primavara-vara. Modelul ales de noi are o nuanță faină, niște detalii metalice și par să fie foarte confortabile.

Le poți vedea aici

Sandale roz cu talpă joasă și vârf ascuțit

Exact așa cum îi spune și descrierea - sandale cu talpă joasă și vârf ascuțit. Ne place să credem că eleganța nu stă neapărat în înălțime. Și d-asta ne-am orientat către o pereche de încălțăminte atipică prin modelul chic. Sandalele sunt confecționate din material sintetic neted și au talpă stabilă.

Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova McDonald’s, partener oficial UNTOLD pentru al doilea an consecutiv Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

Le poți comanda aici


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri