Iata care sunt piesele absolut indispensabile sezonul acesta unei femei moderne.

Suntem in prag de iarna, asa ca avem de facut cateva achizitii vestimentare. Stim ca vrei sa arati fabulos in doi timp si trei miscari, asa ca am realizat pentru tine o lista cu piesele must-have ale sezonului. Este vorba despre hainele care te scot din incurcatura dimineata, cand esti grabita si nu vrei sa pierzi timpul, dar cand vrei sa ai si o tinuta stylish si comoda. Iata care sunt piesele absolut indispensabile sezonul acesta unei femei moderne.

Piesa care te salveaza in orice zi friguroasa

In aproximativ o luna iarna isi intra oficial in drepturi, insa am simtit deja pe pielea noastra temperaturile extreme. Este, asadar, momentul sa iti asiguri confortul intr-o haina de iarna groasa si comoda. Cand vezi aceste paltoane de dama e imposibil sa nu-ti vina in minte o multime de idei despre cum le-ai combina. Dupa cum vezi, poti comanda si outfituri gata realizate, de la pantofi pana la bluza, perfecte pentru a le asorta la o haina de iarna calduroasa si confortabila.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor  Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Club Originals- campania prin care adidas celebrează creativitatea noilor generații

Mereu altfel cu acelasi accesoriu

Nu trebuie sa-ti pui la pastrare bluzele de vara, le poti purta cu un cardigan pentru un look altfel in fiecare zi, dar folosind acelasi tip de accesoriu. Este calduros si poate transforma orice outfit in unul perfect pentru o zi mohorata si friguroasa. Poti purta chiar si bluze fara maneci sau maiouri de vara, cata vreme ai si un cardigan, esti pregatita pemntru orice fel de vreme.

Este printre cele mai practice, confortabile si populare accesorii vestimentare de anul acesta. Alege unul supradimensionat, colorat si pufos, care sa te scoata din incurcatura in orice dimineata cand esti pe fuga si nu stii cu ce sa te mai imbraci.

Pantalonii pe care orice femeie eleganta ii are in dulap sezonul acesta

Catifeaua este unul dintre materialele in tendinte anul acesta, iar o pereche de pantaloni din catifea sunt alegerea cea mai buna pentru orice zi - fie una in care ai un meeting important, fie o zi oarecare la birou. Poti opta pentru o pereche de pantaloni de catifea conici sau unii evazati. Si cei largi, care cad peste pantofi sunt o alegere castigatoarea.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

O pereche de pantaloni din catifea sunt comozi, versatili, caldurosi, asadar, alegerea cea mai buna pe care o poti face intr-o zi de iarna.

O rochie pe care o poti purta oricand

Rochia bodycon cu guler inalt este o alegere cu care nu poti da gres niciodata. E comoda, calduroasa, poate fi purtata cu orice tip de pantofi si avantajeaza orice tip de silueta. Mai mult, este unul dintre cele mai populare modele de rochii pentru sezonul rece.

Cand esti grabita, este alegerea care te scoate repede din orice incurcatura, pentru ca o poti purta in orice zi, indiferent unde te poarta pasii. Este suficient de sexi pentru o iesire la o cina romantica, dar si suficient de eleganta pentru a merge la birou cu ea. alege o astfel de rochie neagra si vei avea mereu un outfit potrivit pentru orice ocazie.

Imprumuta putin din stilul lui

Barbatii pot fi o sursa de inspiratie cand vine vorba despre vestimentatie. O camasa masculina incheiata pana la ultimul nasture, combinata cu un sacou cu un croi masculin este outfitul perfect pentru o zi racoroasa. Uneori, o vestimentatie in care lasi mai multe imaginatiei poate fi mai provocatoare decat o rochie scurta si mulata, asa ca poti purta un astfel de outfit in orice context, nu neaparat unul sobru.

TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Ghid pentru alegerea mobilierului interior Caria dentară – ce este și cum se tratează

Cu aceste piese, fiecare zi de iarna va fi o noua ocazie sa te pui in valoare. Dupa cum vezi, nu ai nevoie decat de cateva piese de baza.


sursa foto: shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri