15 Aprilie 2016 publicat în Moda 33 share-uri

Inainte sa dai banii pe lucrurile trendy care stau frumos aranjate pe raftul magazinelor in fiecare sezon, ar fi indicat sa faci o reorganizare a garderobei personale si sa te asiguri ca ai cateva elemente clasice care te vor ajuta in fiecare situatie.

Cu siguranta vei descoperi lucruri de care ai uitat si la care poti adauga doar cateva accesorii pentru a le aduce in pas cu trendul actual.

Stim foarte bine ca moda ca si femeia, este foarte capricioasa si isi schimba parerea de la un sezon la altul, dar sunt cateva elemente atemporale care isi vor gasi mereu utilitate indiferent de anul si de sezonul in care ne aflam.

Chiar daca bugetul nu iti permite sa faci un update garderobei tale in fiecare sezon, asta nu inseamna ca nu poti arata fashionable in fiecare zi.

Important este sa investesti in articole de calitate care nu isi vor pierde din farmec in timp si cu care poti sa jonglezi in fiecare situatie. Clasicul este mereu de actualitate pentru ca este practic, se muleaza pe orice eveniment din viata ta si complimenteaza orice silueta.

Little Black Dress

O rochie care nu ar trebui sa ne lipseasca este binecunoscuta "Little Black Dress", o rochie care salveaza de fiecare data situatia, fie ca este vorba de un cocktail fancy, o zi la birou sau o cina cu prietenii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Simpla si eleganta, aceasta poate fi accesorizata cu coliere de orice forma si marime si cu incaltaminte intr-o gama variata de culori.

Rochie scurta marcata in talie (21.13€), Rochie lunga (139,90 lei), Rochie 3 sferturi (109.90 lei), Rochie pe corp (855.00 lei)

Camasa alba

Daca nu o ai deja in dulap nu uita sa o treci pe lista de cumparaturi. Daca te-ai ferit pana acum de ea, crezand ca este prea formala afla ca o poti combina aproape cu orice. Se imbina perfect cu rochii, fuste, blugi, pantaloni scurti, ba chiar o porti purta ca rochie, atunci cand o imprumuti pe cea a iubitului.

Camasa cu maneca lunga (25.35€), Camasa fara maneci (69.99 lei), Camasa cu maneca scurta (64.90 lei), Camasa barbateasca (159,90 lei)

Siragul de perle

Intr-o tinuta accesoriile sunt sarea si piperul, iar perlele sunt un must, fie ca ne dorim o tinuta eleganta in stilul Coco Chanel sau una jucausa in stilul Madonnei, de la inceputul anilor '80. Simbol al elegantei si al luxului, siragul de perle este un prieten de nadejde.

Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte

Perle alb-negru (54.90 lei), Colier la baza gatului (139.90 lei), Pandantiv cu perla (8.44€)

Trench Coat

Trench-ul mi s-a parut mereu un item foarte sexy. Ma duce cu gandul la divele din filmele americane, care invesmantate intr-un astfel de articol si incaltate intr-o pereche de pantofi cu toc cui, isi plimba silueta zvelta pe strazile din San Francisco.

Un item care imbraca femeia in mister si lasa mult imaginatiei, trench-ul poate fi purtat indiferent de sezon.

Trench rosu (112.67€), Trench verde (179.90 lei), Trench crem (264,99 lei), Trench negru (91.55€)

Blugi

Nu cred ca exista femeie care sa nu aiba in dulap cel putin o pereche de blugi. Sexy, comod si versatil blugul este, probabil, cel mai popular si folosit articol vestimentar.

Blug evazat (302.81€), Blug clasic (44.90 lei), Blug pana (358.00 lei), Blugi cu talia inalta (112.67€)

Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Stiletto

Daca vrei sa adaugi un plus de eleganta siluetei tale nu ai cum sa dai gres cu o pereche de pantofi stiletto. Clasici si extrem de sexy, acesti iti transforma instant intreaga tinuta cat si silueta.

Stiletto gri (28.15€), Stiletto rosii (109 lei), Stileto negri (99.90 lei), Stiletto crem (119 lei)

Fusta creion

Feminina si senzuala, fusta creion complimenteaza orice tip de silueta. Aceasta nu ar trebui sa ne lipseasca din garderoba deoarece, in functie de accesorizare, este ideala pentru birou, iesirile in oras si se preteaza chiar si la petreceri.

Fusta neagra (74.90 lei), Fusta alba din piele (49.29€), Fusta bleu (21.13€), Fusta crem (190.00 lei)

Sacoul

Un alt articol care nu cunoaste bariera timpului este sacoul. Inainte de a merge pe culori mai indraznete asigura-te ca ai un sacou in tonuri neutre.

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Vei avea șansa să iubești din nou! Iar de această dată va fi diferit Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid

Sacou crem (76.05€), Sacou negru (179.90 lei), Sacou alb (249,90 lei)

Pantalonul negru, drept

Combinat cu o simpla camasa alba, un tricou sau cu un sacou si accesorizat cu pantofi cu toc, platforme sau balerini, pantalonul negru poate fi purtat in orice moment al zilei si la orice gen de eveniment. Acesta subtiaza silueta si ii adauga un plus de eleganta.

Pantaloni negri (239,99 lei), Pantalon clasic(39.44€), Pantaloni drepti (99.90 lei)

Care e piesa ta vestimentara preferata?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri