13 Aprilie 2016 publicat în Moda 121 share-uri

www.ginacas.com este site-ul oficial al tanarului designer unde puteti admira colectia vestimentara creata special pentru primavara acestui an.

Advertorial

Gina Cas a pregatit peste 40 de tinute purtabile, adresate doamnelor si domnisoarelor care vor sa abordeze un stil diferit, in fiecare zi. Pana acum ne-a obisnuit cu idei avangardiste, colectii conceptuale realizate indeosebi pentru scena, insa de data aceasta a venit in intampinarea publicului cu propuneri accesibile, versatile, potrivite pentru zi, dar si pentru seara, adaptand colajul de texturi la taieturi simple, casual chic.

Noua linie vestimentara comerciala are ca elemente directoare colajul, asimetria, imbinarea de materiale cu texturi contrastante, insertii lucioase, o gama variata de culori tari, griuri, alb-negru, nuante de pamant, dar si dungi si aplicatii geometrice. Aceasta combina elemente din stilurile sport-chic, casual, office, elegant si minimalist, rezultand tinute purtabile, dar nonconformiste in acelasi timp, care au amprenta tanarului designer.

Aceasta colectie reprezinta prima incercare de a transpune ideile mele de pana acum in haine care pot fi purtate cu usurinta pe strada, la birou, dar si la evenimente pe timp de zi si de seara, fiind derivate comerciale ale unor concepte creative mai complexe. Ultimele colectii conceptuale au fost gandite atat pentru dame, cat si pentru barbati, insa de aceasta data am creat o colectie doar pentru dame, avand in vedere ca materialele folosite pentru colaje nu s-ar fi pretat unor tinute adresate partii masculine a publicului meu. Promit sa ma revansez fata de acestia in a doua parte a acestui an, spre luna septembrie, cand intentionez sa creez o linie vestimentara exclusiv masculina. Pana atunci insa, pregatesc un nou flashmob, care va fi organizat intr-o locatie surpriza, cat de curand. Mai multe insa veti afla luna aceasta, cand voi mai adauga noi tinute de primavara pe site-ul lansat recent: www.ginacas.com …“ a declarat Gina Cas.

GINA CAS (24) este absolventa a Facultatii de Arte Decorative si Design si a Masteratului cu specializarea: Strategii de Moda si Costum, in cadrul Universitatii de Arte din Bucuresti. Colectiile lansate pana acum sunt cunoscute sub titlurile: “SHAPE”, ” Arrrmy”, „STAR”, “X2” si “LUDIC”. Este cea care a initiat un nou concept al prezentarii de moda, prin Flashmob-urile „Magheru Catwalk”, „Black” by Gina Cas din Centrul Vechi, Bucuresti, dar si “Herastrau-Best Of GINA CAS”, in 2015.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri