10 Martie 2016 publicat în Moda 29 share-uri

Cand vine vorba de vestimentatia pentru locul de munca, femeile intra cel mai repede in panica. Fiecare dimineata pare sa ne ia pe nepregatite pe multe dintre noi si ne trezim ca nu stim niciodata ce sa punem pe noi cand mergem la birou. Problema poate fi pe jumatate rezolvata daca ne alegem hainele de cu seara, iar principalul criteriu dupa care se face alegerea este: comoditatea.

Alege intotdeauna haine care sa te faca sa te simti bine in pielea ta! Si mai important: alege incaltamintea care iti ofera libertatea sa te misti repede si pe care aproape daca o simti cand stai ore in sir pe un scaun. Noi am facut o selectie de pantofi care iti vor simplifica existenta si te vor ajuta sa arati impecabil.

Pantofi Oxford pentru un look office-elegant

Pantofii Oxford obisnuiau sa fie asociati cu studentia, insa s-au reinventat si au devenit un must have in garderoba fashionistelor. Desi sunt asociati cu tinute de inspiratie masculina, acest tip de pantofi iti ofera confort si ajuta la obtinerea unui look office-elegant. Pantofii Oxford au aparut pentru prima oara in Scotia si Irlanda si li se spunea Balmorals. Denumirea de „Oxford” vine, bineinteles, dupa Universitatea Oxford.

Pantofii stiletto, cei mai buni prieteni ai doamnelor increzatoare

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 10 VESTE călduroase, dar nu foarte – Ideale pentru SEZONUL DE TRANZIȚIE

Daca job-ul iti permite, nu te feri sa porti o pereche de pantofi stiletto! Poate ca iti vei simti picioarele obosite la sfarsitul programului, insa stii sigur ca la birou i-ai dat pe spate pe toti cu atitudinea increzatoare pe care pantofii tai cu toc cui ti-au oferit-o. Pantofii stiletto au aparut pe la sfarsitului secolului 19, ca un raspuns la cererea venita din partea iubitorilor de fetisuri.

Pantofi pumps pentru un strop de eleganta

Daca iti place eleganta, dar nu poti rezista o zi intreaga cu pantofii stiletto in picioare, opteaza pentru pantofii pumps. Au pantoful mai mic si mai gros, iar asta inseamna ca poti conta pe ei cand cauti confort.

Pantofi tip espadrila din piele

Acest tip de incaltaminte a devenit piesa preferata atat a tinerelor, cat si a doamnelor. Indiferent de meseria pe care o ai, pantofii tip espadrila se muleaza oricarui stil. Nici nu o sa simti ca i-ai avut mai bine de 8 ore in picioare, ba chiar o sa gasesti forta si energia necesare pentru o mica sesiune de shopping dupa munca.

Pantofi de primăvară pe care trebuie să îi ai în colecție Turn up the volume cu Chicago Windbreaker de la Tommy Jeans Asprele legi ale Educației. Elevii nu mai au voie cu telefoane mobile la ore şi să fumeze la şcoală

Pantofi casual pentru o zi de alergatura

Asorteaza pantofii casual cu orice tinuta doresti! Daca sarcinile de la munca te solicita prea mult fizic, o astfel de pereche te va face sa uiti de existenta lor… in picioare. Creeaza o imagine placuta fie ca ii porti cu o pereche de pantaloni drepti, fie ca ii pui alaturi de o pereche de blugi sau o rochita.

Nu uitati, doamnelor, indiferent de tinuta pe care o alegeti, atitudinea voastra si increderea in voi sunt cele mai importante!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri